ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

Κόβονται οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε κόμματα, αυτοδιοίκηση, εκκλησιαστικούς φορείς

Πάλι τα ίδια! Κάθε φορά που αναλαμβάνει νέος υπουργός  επαναλαμβάνει τα ίδια. Οψόμεθα... και αν θα είσαι υπουργός!

Την πρόθεση της κυβέρνησης να θέσει τέρμα στην παθογένεια των αποσπάσεων εκπαιδευτικών αρχής γενομένης από την επόμενη σχολική χρονιά (2016-2017) ανακοίνωσε ο νέος υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, με το βλέμμα στην κάλυψη των μεγάλων κενών στα σχολεία. «Σε συνεννόηση με τα αρμόδια όργανα θα προχωρήσουμε σε δραστική μείωση του αριθμού των αποσπάσεων εκπαιδευτικών» ανέφερε και ξεκαθάρισε ότι θα κοπούν πρώτα οι αποσπάσεις στα κόμματα, την αυτοδιοίκηση, την εκκλησιαστική διοίκηση καθώς και σε άλλους φορείς της κρατικής διοίκησης. 
Διευκρίνισε, όμως, ότι το μέτρο αυτό θα εφαρμοσθεί από την επόμενη χρονιά για να μη δημιουργηθεί αναστάτωση εφέτος στην ήδη επιβαρυμένη εκπαιδευτική πραγματικότητα. Ανακοίνωσε, επίσης, ότι από τον Ιούνιο του 2016 θα έχουν οριστικοποιηθεί οι μεταθέσεις, οι αποσπάσεις και οι πίνακες προσλήψεων, ούτως ώστε τα σχολεία να λειτουργούν από την πρώτη μέρα χωρίς τα κενά των τελευταίων ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: