ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015

Μεγάλη ζημιά-βλάβη στο δίκτυο ΟΤΕ, στη συμπρωτεύουσα του Νομού μας.

Χωρίς το Internet, τα πάντα "παραλύουν"!

Από την περασμένη Παρασκευή η νότια περιοχή του Άργους Ορεστικού, είναι χωρίς τηλέφωνα και internet. 
Συγκεκριμένα το απόγευμα της Παρασκευής 9 του μήνα και στη διασταύρωση των οδών Διοικητηρίου και Γιαγκοπούλου, όπου πραγματοποιούνται εργασίες κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων, το σκαπτικό της αναδόχου εταιρείας, προφανώς κατά λάθος, "έκοψε" καλώδιο τηλεφωνικών γραμμών του ΟΤΕ, με αποτέλεσμα ολόκληρη η περιοχή νοτίως του πεζόδρομου να μείνει πέντε μέρες τώρα χωρίς τηλέφωνα και κυρίως χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Καταστήματα, οικίες και σχολεία "νέκρωσαν" χωρίς πρόσβαση στην ενημέρωση και την πληροφορία. Θύμα αυτής της απρόσμενης ζημιάς και το σχολείο μας.
Τεχνικοί του ΟΤΕ από τη Δευτέρα, καταβάλλουν προσπάθειες για να αποκαταστήσουν τη βλάβη, χωρίς αποτέλεσμα έως σήμερα. 
Είναι γεγονός πως όταν εκτελούνται δημόσια έργα θα έχουμε και τυχόν ζημιές. Στην προκειμένη όμως περίπτωση, ο ΟΤΕ όφειλε να υποδείξει με ακρίβεια πού υπάρχει καλώδιο. Αν πάλι, το έπραξε εγκαίρως, τότε την ευθύνη την έχει η κατασκευαστική εταιρεία. 
Πέντε μέρες τώρα οι πολίτες της συγκεκριμένης περιοχής "δοκιμάζονται" οικονομικά και όχι μόνο, αφού αδυνατούν να επικοινωνήσουν τόσο τηλεφωνικά όσο και διαδικτυακά.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: