ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

Διαφωνία Καμμένου - ΣΥΡΙΖΑ

Σχεδόν, σε όλα διαφωνούν και ακόμη πιο πολλά τους "χωρίζουν". Τους ενώνει όμως, η ανίκητη δύναμη της "καρέκλας"...

kathimerini.gr
Αιφνιδίασε πολλούς και – κυρίως – πολλές χθες ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, όταν από του βήματος της Βουλής και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάγνωσης των προγραμματικών δηλώσεων αναφέρθηκε στην προοπτική εθελοντικής στράτευσης των Ελληνίδων στις Ενοπλες Δυνάμεις.
«Εξετάζεται η θέσπιση εθελοντικής στράτευσης των γυναικών», είπε συγκεκριμένα ο κ. Π. Καμμένος – εξαγγελία η οποία συζητήθηκε αρκετά στο Περιστύλιο. Φαίνεται, ωστόσο, ότι η συγκεκριμένη εξαγγελία δεν ήταν σε συνεννόηση με το μεγαλύτερο εκ των δύο συγκυβερνώντων κομμάτων, καθώς λίγη ώρα αργότερα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου έσπευσε να «παγώσει» το θέμα, με ανάρτηση-σχόλιό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Η πρόταση για εθελοντική στράτευση των γυναικών, που εκφράστηκε από τον κ. Καμμένο, βρίσκει αντίθετο τον ΣΥΡΙΖΑ», έγραψε η κ. Σβίγκου, αναδεικνύοντας δημοσίως την πρώτη ενδοκυβερνητική διαφωνία, κατά τη δεύτερη κιόλας ημέρα των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Κατά τα λοιπά, στην ομιλία του ο υπουργός Εθνικής Αμυνας εξήγγειλε τη συνέχιση των προσπαθειών ρύθμισης θεμάτων «που αφορούν τη στρατολογική τακτοποίηση των ανυπότακτων», ενώ έκανε λόγο και για «ιδιαίτερη μέριμνα που έχει ληφθεί για την καθιέρωση του νέου θεσμικού πλαισίου για την επαγγελματική εξέλιξη των υπαξιωματικών, καθώς και την αναβάθμιση της εκπαίδευσής τους σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα».
Έντυπη Έκδοση

Δεν υπάρχουν σχόλια: