ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

154 μεγάλα ΝΑΙ, από τους μεταλλαγμένους βουλευτές της συγκυβέρνησης!

Εντός λίγων μηνών το ΟΧΙ, μετατράπηκε σε πολλά ΝΑΙ!


Παραμονές του εορτασμού της 75ης  επετείου του μεγάλου και ιστορικού ΟΧΙ, οι βουλευτές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, υπερψήφισαν τα μεσάνυχτα  με πολλά ΝΑΙ, τα προαπαιτούμενα μέτρα του μνημονίου  και έπονται ακόμη περισσότερα τις προσεχείς μέρες, με την ψήφιση του ασφαλιστικού και άλλων νομοθετημάτων με πρόσθετα αντιλαϊκά και οριζόντια μέτρα και όχι μόνο!
Από σήμερα η καθημερινότητα των Ελλήνων θα είναι ακόμη πιο δύσκολη και είναι σχεδόν βέβαιο, πως μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις φορολογικές υποχρεώσεις του.
Από την ερχόμενη εβδομάδα μία φοροκαταιγίδα θα πλήξει τα ελληνικά νοικοκυριά και οι μη έχοντες θα κληθούν για μία ακόμη φορά να πληρώσουν τα "σπασμένα".
Το οικονομικό επιτελείο  βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση:
  • Δεν γνωρίζουν τι θα ισχύσει για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης ενώ ο χειμώνας στη βόρεια Ελλάδα έκανε την εμφάνισή του.
  • Αδυνατούν να αποφασίσουν για το ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση.  
  • Ακόμη δεν καταβλήθηκε στους δικαιούχους το επίδομα θέρμανσης της περυσινής περιόδου.
  • Σήμερα άκουσα τον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών στο Μέγκα, να λέει με μισόλογα ότι θα υπάρξει αλλαγή στα τέλη κυκλοφορίας αλλά επί της ουσίας τίποτα!
  • Σήμερα άκουσα τον κ. Αλεξιάδη, στο ίδιο κανάλι, να λέει ότι ο άδικος και επαχθής για τα μικρομεσαία ελληνικά νοικοκυριά ΕΝΦΙΑ, θα γίνει δικαιότερος από το 2017!
 Όλα αυτά αποτελούν μία μικρή απόδειξη, πως οι κυβερνώντες εδώ και εννιά μήνες - με την ανοχή του λαού - προχειρολογούν και αυτοσχεδιάζουν, χωρίς να μπορούν να φθάσουν στο ποθητό αποτέλεσμα. 
Η μετάλλαξή τους από αριστερό αντιμνημονιακό κόμμα σε νεοφιλελεύθερο μνημονιακό κόμμα ήταν ταχύτατη. Ο Αλέξης Τσίπρας ξεπέρασε και τον Ανδρέα Παπανδρέου* του 1981, όταν εκλέχτηκε με τα ιστορικά συνθήματα: 
ΕΟΚ και ΝΑΤΟ στο ίδιο συνδικάτο! 
ΕΞΩ οι Βάσεις του ΘΑΝΑΤΟΥ!
Πάντοτε το "σύστημα" θα βρίσκει κάποιους λαοπλάνους, που θα μπορούν να  ηρεμούν και να τιθασεύουν τους αγανακτισμένους πολίτες...
Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν σήμερα στην πλατεία Συντάγματος και στον Λευκό Πύργο, αν αυτά τα ΝΑΙ στη Βουλή τα ξεστόμιζαν οι προηγούμενοι κυβερνώντες.
Η πρόσφατη ετυμηγορία του λαού, είναι καθοριστική..
Συνδικαλιστές, "αντιμνημονιακές" προσωπικότητες και άλλες "προοδευτικές" δυνάμεις... ηρέμησαν οι πάντες!

*"Συγχαίρω" για τις επιλογές της, την εξαίρετη ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη, όπου δημόσια (φεστιβάλ ΚΝΕ) δήλωσε τη συμπάθειά της στα δύο πολιτικά πρόσωπα! Μήπως νόμισε ότι τραγουδά σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ;
κ. Βιτάλη, αντέχει η χώρα άλλον Ανδρέα Παπανδρέου;
Καληνύχτα σας
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: