ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Παγκόσμια Ημέρα εκπαιδευτικών και Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

 5 Οκτωβρίου 2015:  
1. Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών
Η Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών καθιερώθηκε το 1994 από την UNESCO για να μας υπενθυμίσει τον καθοριστικό ρόλο που παίζει ο δάσκαλος μέσα στην κοινωνία, είτε εργάζεται σε μία πλούσια πόλη της Δύσης, είτε σε μια αυτοσχέδια σχολική αίθουσα κάποιου στρατοπέδου προσφύγων.
ekpaideytikos.gr
2Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 


Στο σχολειό μας πραγματοποιήθηκαν ενδοσχολικές δραστηριότητες  (αθλητικές, εικαστικές και πολιτιστικές), με θέμα τα Ολυμπιακά ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά Αθλήματα.

Συμμετείχαν τόσο οι μαθητές όσο και οι Δάσκαλοι. Οι μαθητές της έκτης τάξης χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν ποδόσφαιρο με τη συμμετοχή των δασκάλων τους, Δημητρίου Λυγούρα και  Λεωνίδα Οικονομίδη. 
Ένας "Μέσι" από τα παλιά, αλλά με  πόνο στη μέση!
Οι μαθητές της Πρώτης και Έκτης συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς, Μαρία Σκραπαρλή, Ευαγγελή Κύρου, Δημήτριο Λυγούρα και Δέσποινα Σπυροπούλου, βγήκαν στον πεζόδρομο της κωμοπόλεώς μας να  "διαδηλώσουν" τις Ολυμπιακές  Αξίες. 
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ- ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

Συνάντηση με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναργειακού, Τάκη Τσουμάνα, ενός αθλητή με σπάνιο ήθος και αθλητική συμπεριφορά
Περισσότερα στιγμιότυπα από την εκδήλωση ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: