ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Πετρέλαιο θέρμανσης:Πλήρης ανικανότητα των κυβερνητικών υπευθύνων

ΣΥΡΙΖΑ: Tροπολογίες για πετρέλαιο θέρμανσης και δωρεάν ρεύμα
Δείτε εδώ την πρόταση, που είχε καταθέσει ο Αλέξης Τσίπρας το Σεπτέμβριο του 2014, που η τιμή του βαρελιού διεθνώς ήταν 105 $ το βαρέλι!



Ένα χρόνο μετά και ενώ άρχισε σήμερα η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης, ο Αλέξης Τσίπρας, φαίνεται να λησμονεί και πάλι τι έλεγε ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 
Η τιμή σήμερα του πετρελαίου είναι απαγορευτική για τα ελληνικά νοικοκυριά, σε μία χρονική στιγμή κατά την οποία διεθνώς η τιμή του είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα!
Γνωρίζει κανείς τις  προθέσεις του υπουργείου οικονομικών;
Θα χορηγείται επίδομα όπως πέρυσι ή θα μειωθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης, που είναι και η προεκλογική δέσμευση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;
Ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχουν ακόμη σχολεία χωρίς εκπαιδευτικούς; Όταν αδυνατούν να επιλύσουν ένα απλό ζήτημα, όπως αυτό του πετρελαίου, θα βρουν λύση για 20.000 προσλήψεις αναπληρωτών;
Καληνύχτα σας! 
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: