ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Καλωσόρισες ΕΝΦΙΑ!

Από τη μία η αργία της 28ης Οκτωβρίου, από την άλλη η 31η Οκτωβρίου "πέφτει" Σάββατο, καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει στα πιστωτικά ιδρύματα! Συνωστισμός για μία ακόμη φορά με απίστευτη ταλαιπωρία των πολιτών!
Επιβάλλεται να δοθεί μία παράταση έως την 3η Νοεμβρίου.

Ξεκίνησε από το πρωί της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου 2015 και αναρτώνται σταδιακά στο Taxisnet τα νέα εκκαθαριστικά του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) για το έτος 2015, σε 6,4 εκατομμύρια ιδιοκτήτες. Για να εκτυπώσουν το εκκαθαριστικό τους οι φορολογούμενοι αφού χρησιμοποιήσουν τους προσωπικούς κωδικούς τους για να μπουν στο σύστημα Taxis θα πρέπει να επιλέξουν την εφαρμογή Ε9 και μετά το έτος 2015. Ο φετινός ΕΝΦΙΑ είναι ίδιος με πέρυσι εκτός για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, για τα οποία καταργήθηκε η απαλλαγή τους.

Θυμίζουμε ότι ο ΕΝΦΙΑ θα πρέπει να εξοφληθεί είτε εφάπαξ στο τέλος του Οκτωβρίου 2015 είτε σε 5 μηνιαίες δόσεις έως και το τέλος Φεβρουαρίου 2016. Τα νέα εκκαθαριστικά θα μπορούν να τα βρουν οι φορολογούμενοι στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο TAXISnet. Οι πολίτες θα πληρώσουν περίπου ό,τι και πέρυσι. Υπενθυμιζεται ότι οι εκπτώσεις και οι απαλλαγές από το φόρο έχουν παραμείνει αμετάβλητες σε σχέση με πέρυσι ενώ διατηρήθηκε και η έκπτωση 20% για τα κενά και μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: