ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Ο κ. Καμμένος, συνεχίζει τα μεγάλα λόγια!

Κ. Υπουργέ, επιτέλους πότε θα σταματήσετε να εκτοξεύετε πομφόλυγες; Από το Γενάρη του 2015, έχετε "γεμίσει" το διαδίκτυο! Είπαμε όμως, στη Δημοκρατία, την ευθύνη την έχει ο λαός!


«Η κυβέρνηση αυτή θα μείνει στην Ιστορία ως η κυβέρνηση που άλλαξε τη μεταπολίτευση». Με την εμφατική αυτή δήλωση ολοκλήρωσε την ομιλία του ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος ο οποίος άνοιξε τον κύκλο των τοποθετήσεων των μελών του υπουργικού συμβουλίου στη διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων. Χαρακτήρισε μάλιστα «προοδευτική» αλλά και «ισχυρή» τη νέα κυβέρνηση και σημείωσε ότι απαρτίζεται από δύο κόμματα που προέρχονται μεν από διαφορετικούς χώρους αλλά έχουν ένα κοινό όραμα: την Ελλάδα. 
Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε στην ανάγκη να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών. Επίσης έδωσε έμφαση στις προσπάθειες του υπουργείου Άμυνας κατά της διαφθοράς κυρίως στο χώρο των προμηθειών. «Στείλαμε στον εισαγγελέα για πρώτη φορά 19 υποθέσεις διαφθοράς» είπε και υπογράμμισε ότι στο υπουργείο Άμυνας συνέβαιναν «σημεία και τέρατα» στο παρελθόν. «Έχουν γίνει συλλήψεις και ανοίγματα λογαριασμών. Πιστεύω ότι η δικαιοσύνη έχει κάνει τεράστιο έργο μέσα σε ελάχιστους μήνες» συμπλήρωσε και προανήγγειλε αλλαγή του νόμου περί προμηθειών. Ο κ. Καμμένος έδωσε επίσης συνέχεια, αν και σε ηπιότερους τόνους αυτή τη φορά, στην αντιπαράθεσή του με τον, Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Ειδικότερα εξέφρασε τη λύπη του για την επίθεση που εξαπέλυσε κατά την προεκλογική περίοδο ο Πρόεδρος της ΝΔ κατά του αρχηγού ΓΕΕΘΑ. 

Ως προς τα υπόλοιπα θέματα του χαρτοφυλακίου του κ. Καμμένος προανήγγειλε ότι η πρώτη απόφαση του υπουργείου θα αφορά την απόδοση του επιδόματος παραμεθορίου. Πρόσθεσε, ακόμη, ότι στις πρώτες αποφάσεις του θα περιλαμβάνεται η πληρωμή των «εκτός έδρας» των ενστόλων. Αποκάλυψε επίσης ότι μελετάται η καθιέρωση νέου μισθολογίου για τις ένοπλες δυνάμεις και επανέλαβε την πρότασή του για εθελοντική στράτευση των γυναικών. Προανήγγειλε ακόμη ότι θα αξιοποιηθεί η περιουσία των 34 δις ευρώ των ταμείων των όπλων με δημόσιους ανοικτούς διαγωνισμούς για 50 ή 100 χρόνια (με μίνιμουμ απόδοσης 5%) και τα χρήματα θα δοθούν για τις υποδομές των ενόπλων δυνάμεων.

Μία από τις πολλές πομφόλυγες του υπουργού
Μάιος του 2015
Τη διαβεβαίωση ότι «αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει μνημόνιο» έδωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας,Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στον Real FM 97,8.

«Σας διαβεβαιώνω ότι αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει μνημόνιο. Αυτό σας το λέω εκ μέρους του συνόλου της κυβερνήσεως» τόνισε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:
«Όπως και σας διαβεβαιώνω ότι η κυβέρνηση αυτή έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου, αν υπάρχει καλή θέληση και από τη μεριά της Ευρώπης, να υπάρξει συμφωνία. Έχουμε καταθέσει σε όλους τους τομείς –στο εργασιακό, στο ασφαλιστικό, στη φορολογία, στην ανάπτυξη, στην ενέργεια, στις ιδιωτικοποιήσεις- συγκεκριμένες προτάσεις που αν υπάρχει καλή θέληση απ’ τη μεριά της Ευρώπης θα τις δεχτούν. Από εκεί και πέρα, εάν νομίζουν ότι θα εξευτελίσουν –όχι την κυβέρνηση, αλλά- τον ελληνικό λαό, κάνουν λάθος. Κάνουν λάθος αν νομίζουν ότι αυτή η κυβέρνηση θα γονατίσει και θα πάει σε εκλογές» ξεκαθάρισε ο Πάνος Καμμένος.
Ακούστε το ηχητικό:

Τέτοια λέτε και κυρίως κάνετε, δίνοντας "τροφή"  στους γελοιογράφους μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: