ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Λαφαζάνης:«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον τόση σχέση με την Αριστερά όσο ο φάντης με το ρετσινόλαδο».


Με σκληρή κριτική για τους πρώην συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας σημείωσε ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον τόση σχέση με την Αριστερά όσο ο φάντης με το ρετσινόλαδο».
Σε ερώτηση για το αν οι «53» του ΣΥΡΙΖΑ συνιστούν αντιπολίτευση από τα αριστερά στην κυβέρνηση, απάντησε:
«Το να μιλάνε οι 53 για Αριστερά και για αντιπολίτευση στον Τσίπρα, όταν έχουν ψηφίσει δύο καταστροφικά μνημόνια, το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι συνιστά μεγάλη ξεφτίλα».
Ο κ. Λαφαζάνης χαρακτήρισε ως καραμπινάτο μνημόνιο την πρόσφατη συμφωνία μέτρων. «Αποτελεί άλλο ένα άλμα στο χάος και την εξαθλίωση. Στην Ελλάδα κλείνουμε μία νέα επταετία, με τη δημοκρατία να υπάρχει στους τύπους, ενώ στην πραγματικότητα βρίσκεται στην κατάψυξη και τη χώρα να βιώνει ένα οιονεί πραξικόπημα», συμπλήρωσε.
Χαρακτήρισε παράνομο σε μεγάλο βαθμό το χρέος, ενώ αναφερόμενος στα σενάρια που παρουσίασε ο ESM στο Eurogroup, σχολίασε: «Τα καλύτερα προβλέπουν στραγγαλιστική λιτότητα για δεκαετίες και σχεδόν οικονομική στασιμότητα έως το 2060. Η Ελλάδα είναι καταδικασμένη. Μόνη λύση είναι να κάνουμε μία νέα αρχή είναι η διαγραφή του χρέους ή τουλάχιστον του πολύ μεγαλύτερου μέρους του. Η κυβέρνηση δεν έχει καμία θέση ούτε διεκδικεί τίποτα για το χρέος, όπως και καμιά μνημονιακή δύναμη».
Ο κ. Λαφαζάνης επανέλαβε ότι η μία και μόνη διέξοδος για την Ελλάδα είναι το εθνικό νόμισμα. «Δεν είναι πανάκεια, αποτελεί όμως προϋπόθεση για νέο ξεκίνημα», συμπλήρωσε.
Τέλος, σε ερώτηση για το αν η ΛΑΕ θα μπορούσε να συγκροτήσει μέτωπο με ΚΚΕ, Πλεύση, Βαρουφάκη και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, απάντησε:
«βεβαίως και θα μπορούσε και θα έπρεπε να συγκροτηθεί μέτωπο με δυνάμεις σαν κι αυτές αλλά και άλλες, αν και θα χρειαζόταν μια ειδικότερη τοποθέτηση για την περίπτωση του Γιάνη Βαρουφάκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: