ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Δεν έχει αναδρομική ισχύ το «ρουσφέτι Ιβάν»!

Διαγράφουν χρέηκαι μειώνουν το ΕΚΑΣ από τους χαμηλοσυνταξιούχους με την ίδια ευκολία!
Του την έδωσαν την τροπολογία και αυτός την κατέθεσε!
Πόση ξεφτίλα, Θεέ μου!!!
Καλά να πάθετε, φίλοι, Κοζανίτες... Να τον χαίρεστε!

rpntv.gr
διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη
Απίστευτο και όμως αληθινό! Κι ενώ όλοι τρωγόντουσαν στη Βουλή σχετικά με την τροπολογία, φθάνοντας να ανοίξει ολόκληρη βεντέτα εντός και εκτός κοινοβουλευτικών εδράνων, μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Ιβάν Σαββίδη, την μεριά του οποίου υπερασπίστηκαν με θέρμη, τόσο ο Πρωθυπουργός, όσο και ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης… τελικά είναι άκυρη για τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ και ιδιοκτήτη της ΣΕΚΑΠ… η επίμαχη τροπολογία!

Η κυβέρνηση πρόσφερε ένα απίστευτο «δώρο»… άδωρο στον επιχειρηματία, καθώς η διαγραφή των χρεών της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ… δεν προβλέπει αναδρομική ισχύ! Τα χρέη σβήστηκαν… μόνο στα λόγια και στο «τσάμπα πλάκωμα»… Έτσι πήγε στράφι και η μεγάλη προσπάθεια του επιχειρηματία να στηρίξει με συνεντεύξεις του την κυβέρνηση, ενώ πάμπολλοι υπέρμαχοι του Πόντιου επιχειρηματία, γνωστοί και άγνωστοι (ψευτοκρυφοί) βουλευτές, ένθεν και ένθεν, απλώς έχουν μείνει έκθετοι στην κοινή γνώμη (κάποιοι και στις ηγεσίες τους)… Τελικά, το θέμα δεν ήταν εθνικό… αλλά διαπλεκόμενο!
Σε άνευ προηγουμένου φιάσκο για την κυβέρνηση εξελίσσεται η υπόθεση της τροπολογίας για τα πρόστιμα λαθρεμπορίας, με την οποία η κυβέρνηση επιχείρησε να απαλλάξει το νέο ιδιοκτήτη της ΣΕΚΑΠ, Ιβάν Σαββίδη, από παλαιότερα πρόστιμα της εταιρείας, ύψους 38.000.000 ευρώ. Η τροπολογία-γονατογράφημα και κυρίως η απίστευτη απρονοησία της κυβέρνησης να μην ορίσει αναδρομικότητα για την ισχύ της εκθέτουν το Μέγαρο Μαξίμου.
Παράλληλα, σύμφωνα με την αντιπολίτευση, θέτει την καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ εκτός των ευνοϊκών διατάξεων της τροπολογίας, καθώς δεν μπορεί να περιλάβει υποθέσεις του παρελθόντος.
Ως εκ τούτου, η τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή ο κυβερνητικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη, κ. Δημήτρης Δημητριάδης, περιλαμβάνει όλες τις σχετικές υποθέσεις που θα προκύψουν από τον Αύγουστο του 2017 και έπειτα! Και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συμπεριλάβει στις ευνοϊκές διατάξεις της την υπόθεση της ΣΕΚΑΠ, η οποία ανάγεται στο παρελθόν.

«Μου έδωσαν την τροπολογία και την κατέθεσα»!
Όπως συμπεραίνει κανείς, ειδικά από τα λεγόμενα και του ίδιου, ο εν λόγω βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και της επίμαχης τροπολογίας, παραδέχεται πλέον ότι το κόμμα ζήτησε να την καταθέσει… Προφανώς προκειμένου να διαγραφούν τα χρέη της ΣΕΚΑΠ, δηλαδή του κυβερνητικού φίλου – επιχειρηματία και μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα, μιλώντας σε περιφερειακό ραδιοφωνικό σταθμό ο κ. Δημητριάδης δήλωσε άμοιρος ευθυνών, λέγοντας πως δεν έχει καμία σχέση με «φωτογραφική τροπολογία και με κανέναν επιχειρηματία, με οποιοδήποτε ονοματεπώνυμο», απαντώντας στις κατηγορίες περί καθαρά ρουσφετολογικής τροπολογίας υπέρ του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.
Το ενδιαφέρον όμως βρίσκεται στο γεγονός ότι ο ίδιος ο βουλευτής «έδωσε» το Μέγαρο Μαξίμου και την Κουμουνδούρου ως ηθικούς αυτουργούς αυτής της πρωτοβουλίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι μια τροπολογία που την έκανε η συντονιστική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την κατέθεσα ως υπεύθυνος των Επιτροπών Παραγωγής και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: