ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Άφησε το υπουργείο και βρέθηκε στο χειρουργείο!

Το θέατρο του παραλόγου!
Σήμερα τα χειρουργεία του νοσοκομείου λειτούργησαν με περιοδεύοντα θίασο. ΑΥΡΙΟ;

Και όλα αυτά την ώρα που οι πολίτες της χώρας πληρώνουν κάθε ιατρική δαπάνη! και καλά οι έχοντες... για τους υπόλοιπους, ο Θεός να βάλει το χέρι του!

Νέο κεφάλαιο φαίνεται να ανοίγει στο σήριαλ με τα χειρουργεία Ζακύνθου, καθώς σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας μια νέα σοβαρή καταγγελία από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) για τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.
Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ ο αναπληρωτής Υπουργός και χειρουργός – γιατρός στο επάγγελμα, μετέβη σήμερα αιφνιδιαστικά στο πολύπαθο νοσοκομείο Ζακύνθου και με τη συνοδεία γιατρών από άλλο νοσοκομείο, πέταξαν έξω το προσωπικό κι αυτή τη στιγμή χειρουργούν δύο ασθενείς, τους οποίους μετέφεραν, επίσης, από άλλο νοσοκομείο.
Μάλιστα, ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης δε δίστασε να ανεβάσει και φωτογραφίες στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Η ΠΟΕΔΗΝ κάνει λόγο για επικοινωνιακό σόου:

«Έχει χαθεί κάθε ίχνος σοβαρότητας και ιατρικής δεοντολογίας στα Δημόσια Νοσοκομεία. Με παράνομες και αντιδεοντολογικές πρακτικές ο κος Πολάκης βρίσκεται αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο Ζακύνθου και χειρουργεί μεταφερόμενους Ασθενείς για επικοινωνιακούς λόγους.
Αιφνιδιαστικά σήμερα εισέβαλε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου με μεταφερόμενους Ιατρούς Χειρουργούς και Αναισθησιολόγους, Νοσηλευτές Χειρουργείου και Αναισθησιολογικού, υλικά και γάζες από άλλα Νοσοκομεία και παράνομα πέταξαν έξω το Προσωπικό του Νοσοκομείου και χειρουργούν δύο Ασθενείς από άλλο μέρος. Που θα σταματήσει αυτός ο κατήφορος;» αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.
Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές εργαζόμενους ο κ. Πολάκης δεν τηρεί το ιατρικό πρωτόκολλο του χειρουργικού τομέα, καταλύει κάθε έννοια ιατρικής δεοντολογίας, ενώ η κοινωνία της Ζακύνθου και οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου είναι σε αναβρασμό. «Είναι νόμιμο να χειρουργεί ο κος Πολάκης στο Νοσοκομείο Ζακύνθου;», αναφέρουν τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ.

Μεταφορά εγκύου με αγροτικό όχημα

Και οι καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ συνεχίζονται… Το απόγευμα της Παρασκευής η Διοίκηση του Νοσοκομείου Ζακύνθου, με τον Δ/ντή Ιατρικής Υπηρεσίας και τον Δ/ντη της Γυναικολογικής Κλινσικής «υποχρέωσαν αγροτική ιατρό που απαγορεύεται να διακομίσει με αγροτικό όχημα των τσιγγάνων έγκυο γυναίκα με πρόβλημα. Το αγροτικό όχημα με την έγκυο και την αγροτική ιατρό επιβιβάστηκε 16:00 στο ferry boat. Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας!», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: