ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Ο πολιτικός κόσμος για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη


kathimerini.gr
Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Ένας σπουδαίος έφυγε. Η Ελλάς θα ήταν καλύτερη χώρα εάν τον είχε ακούσει περισσότερο» έγραψε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ένας σπουδαίος έφυγε. Η Ελλάς θα ήταν καλύτερη Χώρα εάν τον είχε ακούσει περισσότερο. Συλλυπητήρια @kmitsotakis @Dora_Bakoyannis καλό ταξίδι

«Λυπηρό γεγονός» χαρακτηρίζει τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
«Ο θάνατος του κ. Μητσοτάκη είναι ένα λυπηρό γεγονός. Εκφράζουμε συλλυπητήρια στην οικογένεια & τους οικείους του» αναφέρει ο κ. Τζανακόπουλος σε ανάρτησή του στο twitter.
Ο θάνατος του κ. Μητσοτάκη είναι ένα λυπηρό γεγονός. Εκφράζουμε συλλυπητήρια στην οικογένεια & τους οικείους του.#ANT1TV — Δ. Τζανακόπουλος (@d_tzanakopoulos) May 29, 2017
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης με ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε για το θάνατο του του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας:
«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπήρξε ένας αυθεντικός κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της συντηρητικής παράταξης, που σεβόταν τους αντιπάλους του. Σε όλη τη διάρκεια του πολιτικού βίου του, ήταν ιδεολογικά απέναντι στην Αριστερά, πάντα όμως επεδίωκε να συνομιλεί μαζί της και να αναζητά κοινούς τόπους. Στους οικείους του εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια μου».

«Εκπροσωπώντας σύσσωμη την οικογένεια της ΝΔ θέλω να αποτισω φόρο τιμής σε έναν μεγάλο πολιτικό ηγέτη, πρόεδρο της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργό της χώρας τον Κ. Μητσοτάκη» είπε, μιλώντας στον Αντ1, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.
«Έναν πολιτικό που ήταν μπροστά από την εποχή του, που είπε πράγματα που ενδεχομένως τότε να ήταν και αντιδημοφιλή και που πρόλαβε εν ζωή να γευτεί την δικαίωση των πολιτικών του. Θα είναι μια μεγάλη απώλεια για την οικογένεια της ΝΔ και για τη χώρα» τόνισε ο κ. Κικίλιας και πρόσθεσε: «Εμείς χαιρόμαστε που βλέπουμε ότι οριζόντια η ελληνική κοινωνία και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος αναγνωρίζει ότι υπήρξαν και υπάρχουν πολιτικοί με σθένος και παράστημα, που είπαν μεγάλες αλήθειες σε εποχές που τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά ως περιρρέουσα ατμόσφαιρα και στο τέλος, στο κλείσιμο της μεταπολίτευσης, δικαιώνονται για τις πολιτικές τους».

Δήλωση σχετικά με την απώλεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη πραγματοποίησε και ο πρώην προέδρος της Νέας Δημοκρατίας,  Ευάγγελος Μεϊμαράκης:
«Έφυγε από τη ζωή ένας από τους μεγάλους της πολιτικής, στον οποίο οφείλουμε πολλά.
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπήρξε μαχητής της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, μεταρρυθμιστής και οραματιστής. Είμαστε πεπεισμένοι πως αν το μεταρρυθμιστικό του έργο δεν είχε διακοπεί, η χώρα μας θα βρισκόταν σε πολύ καλύτερη πορεία.
Θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό.
Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του».​

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη απέστειλε και ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης:
«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατατάσσεται στους πρωταγωνιστές της σύγχρονης ελληνικής πολιτικής ιστορίας. Η παρουσία του σε πολωμένες ιστορικές περιόδους καθιστά, δύσκολη ακόμη, την ακριβοδίκαιη αποτίμηση της προσφοράς του στον δημόσιο βίο. Συνεπής στις ιδέες του, μαχητής της παράταξής του, απέσπασε τον σεβασμό των αντιπάλων του. Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του». 

Το συλλυπητήριο μήνυμα του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλαδος (ΚΕΔΕ) Γιώργου Πατουλη:
«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπήρξε ένας απο τους σημαντικότερους πολιτικούς ηγέτες που ανέδειξε η μεταπολεμική Ελλάδα και από τους σημαντικότερους μεταρρυθμιστές της μεταπολίτευσης, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην πολιτική ζωή της χώρας.
Με τον τρόπο που άσκησε τα πολιτικά του καθήκοντα τόσο ως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας όσο κι ως Πρωθυπουργός, υπηρέτησε με συνέπεια και ευθύνη το όραμά του για εθνική ενότητα κι ομοψυχία.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του».

Ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, πραγματοποίησε την ακόλουθη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter σχετικά με το θάνατο του πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη:
«Αποχαιρετούμε σήμερα έναν μεγάλο ηγέτη, υπόδειγμα κοινοβουλευτικού άνδρα που ανατράπηκε από την προδοσία Σαμαρά».


Αποχαιρετούμε σήμερα έναν μεγάλο ηγέτη υπόδειγμα κοινοβουλευτικού άνδρα που ανατράπηκε από την προδοσία Σαμαρά. Καλό ταξίδι Πρόεδρε

Δεν υπάρχουν σχόλια: