ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

"Καραμπινάτο" μνημόνιο στην τετάρτη κατά ΚΚΕ και Κουτσούμπα

κ. Κουτσούμπα, ο Τσακαλώτος δήλωσε πως τα μέτρα των 5δις θα φέρουν αντίμετρα 7δις, δηλαδή θα έχουμε κέρδος 2δις!

Εκτός από ψεύτες είναι προκλητικοί, αγενείς και ασεβείς!

«Το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή δεν είναι απλώς ένα ακόμα μνημόνιο, το τέταρτο στη σειρά, αλλά λόγω της σκληρότητας των μέτρων είναι μνημόνιο στην τετάρτη» δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Κ.Κ.Ε Δημήτρης Κουτσούμπας κατά την συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Κοτζιά.
Εν όψει της ψηφοφορίας στην Βουλή, ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε ότι: «η κυβερνητική προπαγάνδα σκόπιμα προσπαθεί να πείσει τους πολίτες ότι η εφαρμογή των μέτρων έχει χρονικό ορίζοντα υλοποίησης το 2019-20, καθώς πολλά από αυτά θα εφαρμοστούν άμεσα και μάλιστα μερικά θα έχουν αναδρομική ισχύ από 2016. Τα συγκεκριμένα μέτρα καταρρακώνουν κάθε έννοια αξιοπρέπειας του λαού και πλήττουν βάναυσα κυρίως τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τα λαϊκά στρώματα». Μάλιστα τόνισε ότι “το ΚΚΕ θα καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα, εκτός από το άρθρο 71 που αφορά την κατάργηση των βουλευτικών προνομίων”.
Ο κ. Κουτσούμπας αναφερόμενος στον πρωθυπουργό σημείωσε ότι «δεν είναι κομμουνιστής από την στιγμή που έχει απεμπολήσει η ιδεολογία της αριστεράς» και υποστήριξε ότι «προσπαθεί να πάρει εύσημα αριστεροσύνης και να κάνει την «βρώμικη δουλειά των δανειστών».
Κληθείς να σχολιάσει το επεισόδια στη Βουλή , από την «Χρυσή Αυγή» κατά του κ. Δένδια , ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι η Χ.Α «είναι τσιράκι του συστήματος» .

Δεν υπάρχουν σχόλια: