ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Xρυσόγονος: Eπαχθής και ανάλγητη η μείωση του αφορολογήτου

Αγαπητέ μου, αφού δεν πρόκειται να διασωθεί η οικονομία της χώρας, γιατί τα ψηφίζετε;
Ανάλγητοι είναι αυτοί θα τα ψηφίσουν!
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!«Τα μέτρα τα απαίτησαν και μάλιστα με εκβιαστικό τρόπο οι δανειστές και αυτά δεν μπορούν να μας βγάλουν από τον κύκλο της ύφεσης», ανέφερε ο ευρωβουλευτής 
«Επαχθή και ανάλγητη», χαρακτήρισε την μείωση του αφορολογήτου, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος. 
«Θεωρώ ότι η μείωση του αφορολόγητου ορίου από τις 8.500 ευρώ στις περίπου 6.000 ευρώ, δεν είναι ένα δίκαιο μέτρο γιατί πλήττει ανθρώπους που βρίσκονται στα όρια της επιβίωσης», ανέφερε ο ευρωβουλευτής, μιλώντας στο οικονομικό κανάλι SBC. 
Όπως είπε χαρακτηριστικά, «όταν ένας άνθρωπος έχει καθαρό μηνιαίο εισόδημα 600 ευρώ και έρθει το κράτος να του πάρει τα 20 ή τα 30, είναι πάρα πολύ επαχθές και επώδυνο και ανάλγητο». 
Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή, «δεν πρόκειται να διασωθούν τα οικονομικά του κράτους από αυτό, αλλά είναι μια εκβιαστική απαίτηση των δανειστών, που όταν έχεις την δαμόκλειο σπάθη της χρεοκοπίας από πάνω σου, δεν είναι εύκολο να την αποκρούσεις».
«Τα μέτρα τα απαίτησαν και μάλιστα με εκβιαστικό τρόπο οι δανειστές και αυτά δεν μπορούν να μας βγάλουν από τον κύκλο της ύφεσης», ανέφερε και συμπλήρωσε, «αν βγούμε, θα βγούμε, με δικές μας προσπάθειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: