ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Αμοιβαίες μεταθέσεις

Μεταβολές και στο ΠΥΣΠΕ Καστοριάς.
  • Η συνάδελφοςΣΑΡΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ από το Δημοτικό Σχολείο Μαυροχωρίου, μετατίθεται στο Δ.Σ. Γενεσίου Τρικάλων και στη θέση της έρχεται ο συνάδελφος, ΚΑΤΣΙΩΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  • Η συνάδελφος, ΠΕΤΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ από το Δημοτικό Σχολείο Τοιχιού, μετατίθεται στο 1ο Δ.Σ. Τριανδρίας και στη θέση της έρχεται ο συνάδελφος,  ΠΑΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Παληγιάννης Βασίλειος 
Αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε. 
Τηλ. 6974750409 Fax: 2103442287 
e-mail: paligiannis@hotmail.gr


Το ΚΥΣΠΕ συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 30 Μαΐου 2017 και με βάση τα θέματα ημερήσιας διάταξης αποφάσισε:
• Να εισηγηθεί θετικά για τις αμοιβαίες μεταθέσεις 52 συναδέλφων (26 ζευγάρια) που πληρούσαν τις προϋποθέσεις του άρθρου 10 του Π.Δ. 50/96 όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 9 του Π.Δ. 100/97.
Εισηγήθηκε αρνητικά κατά πλειοψηφία την αμοιβαία μετάθεση 2 εκπαιδευτικών που δεν πληρούσαν τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις.
• Να απορρίψει τις ενστάσεις συναδέλφων μας για τις μεταθέσεις σε Δημοτικά Σχολεία Διαπολιτισμικής εκπαίδευσης ως αβάσιμες.
• Να αναβληθεί η συζήτηση για τις μετατάξεις εκπαιδευτικών Π.Ε. από κλάδο σε κλάδο και εκπαιδευτικών Δ.Ε. στην Πρωτοβάθμια για την Παρασκευή 5/6/17 αφού δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία αποδέσμευσής τους από το ΚΥΣΔΕ.
• Να εισηγηθεί την παραίτηση 2 εκπαιδευτικών ΠΕ70 για τους λόγους που επικαλούνταν.
Επισημαίνω για άλλη μια φορά την ανάγκη αλλαγής του νομοθετικού πλαισίου που διέπει τις παραιτήσεις εκπαιδευτικών ώστε να αποκτήσουμε, όπως όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, το δικαίωμα της παραίτησης καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Για την αποφυγή προβλημάτων στην λειτουργία των σχολείων θα μπορούσε να υπάρχει ένας εύλογος χρόνος ενός μήνα για την αντικατάστασή τους.
Πάντα στη διάθεσή σας

Παληγιάννης Βασίλειος
Πατήστε εδώ για να δείτε τα ονόματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: