ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

"Φουσκωμένα" τα εκκαθαριστικά της εφορίας

Παγκόσμια πρωτοτυπία! Να μειώνεται κάθε χρόνο ο μισθός μας και να αυξάνεται ο φόρος εισοδήματος!!

Αντιμέτωποι με τα εκκαθαριστικά φόρου εισοδήματος αλλά και την πληρωμή ΕΝΦΙΑ θα βρεθούμε το επόμενο εξάμηνο.
Οι φορολογικές επί τα χείρω ανατροπές,  που νομοθετήθηκαν το 2016 από τους βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, αποτυπώνονται στα φετινά εκκαθαριστικά σημειώματα. 

Εκατομμύρια φορολογούμενοι θα δουν το φορολογικό τους λογαριασμό να είναι και φέτος βαρύς με τις μεγαλύτερες επιβαρύνσεις να προκύπτουν για τους μισθωτούς και συνταξιούχους με χαμηλά και υψηλά εισοδήματα, τους φορολογούμενους που εισπράττουν εισοδήματα από ενοίκια και τους ελεύθερους επαγγελματίες με μεσαία και υψηλά εισοδήματα.
Μισθωτοί και συνταξιούχοι για μία ακόμη χρονιά, θα κληθούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη καθώς οι νέοι συντελεστές ισχύουν αναδρομικά για όλα τα εισοδήματα του 2016 ενώ η παρακράτηση φόρου με τις νέες κλίμακες (φόρου εισοδήματος και εισφοράς αλληλεγγύης) έγινε στο δεύτερο εξάμηνο πέρυσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: