ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Απίστευτο: Διέρρηξαν τον Άγιο Σάββα – Έκλεψαν πανάκριβα μηχανήματα!

"Ξέφραγα Αμπέλια", τα δημόσια κτήρια της χώρας!
Τον Άγιο Σάββα του Δημοσίου τον κατέκλεψαν. Στον Άγιο Λουκά του Πανοράματος Θεσσαλονίκης (ιδιωτική κλινική) θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο;

skai.gr
Συνέβη και αυτό… Άγνωστοι διέρρηξαν τα ξημερώματα το νοσοκομείο Άγιος Σάββας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας μετέφεραν τα ογκώδη, και ακριβά μηχανήματα και αποχώρησαν σαν κύριοι! 
Οι δράστες διέρρηξαν την γαστρεντερολογική και πνευμονολογική κλινική του πρώτου ορόφου του κεντρικού κτιρίου, ενώ φαίνεται ότι είχαν πλήρη εικόνα του χώρου. Οι διαρρήκτες πήραν γαστροσκόπια, κολονοσκόπια και άλλα εξαρτήματα και έφυγαν χωρίς πρόβλημα, και χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος, παρά τον όγκο των μηχανημάτων .
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΣ και διοικητή του νοσοκομείου, Γεώργιο Δενδραμή, οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι έχουν κλαπεί επτά ενδοσκόπια και ένας επεξεργαστής από το γαστρεντερολογικό τμήμα. Επίσης, ένα πληκτρολόγιο και ένα συνδετικό για τον υπέρηχο του βρογχοσκοπίου καθώς και ένα συνδετικό για το βίντεο του βρογχοσκοπίου από το πνευμονολογικό. Όπως έγινε γνωστό εξάλλου, έχει δοθεί εντολή για ΕΔΕ.
Για πρωτόγνωρο περιστατικό έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο διευθυντής Γαστρεντερολογικού του νοσοκομείου Δημήτρης Ξυνόπουλος. «Δεν ήταν τυχαία η κλοπή αυτή… Γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα αυτοί που έκλεψαν» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Όπως εξήγησε ο κ. Ξυνόπουλος, πρόκειται για στοχευμένη ενέργεια, με κλοπή συγκεκριμένων, πανάκριβων οργάνων από συγκεκριμένη εταιρεία. Τα όργανα κοστίζουν περίπου 400.000 ευρώ, (σ.σ μόνο από το γαστρεντερολογικό) και είναι εξειδικευμένα τόνισε. 

Τα ενδοσκόπια, εξήγησε, μπορούν να βγουν εύκολα, αλλά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα λήγω του αύξοντος αριθμού που φέρουν. 
Ο διευθυντής Γαστρεντερολογικού του νοσοκομείου δήλωσε ότι και κάμερες υπάρχουν και προσωπικό ασφαλείας, αλλά πιθανολόγησε ενδεχόμενο αντιπερισπασμού. «Την ώρα της κλοπής υπήρχε βλάβη στο υπόγειο του νοσοκόμου σε κάποιον αγωγό την ώρα της κλοπής» παρατήρησε. 

Ο κ. Ξυνόπουλος ανέφερε ακόμη ότι η συλλογή οργάνων που εκλάπησαν, προέρχονταν από δωρεές και από εφοπλιστέςχρειάστηκε χρόνια να συγκεντρωθεί και εξαφανίστηκε μέσα σε μία ώρα. «Να δούμε ποσό κουράγιο έχουμε να το ξαναστήσουμε αυτό…» δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: