ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Δεν έχω να πληρώσω, δεν έχω άλλα να δώσω


Σε συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 18.30, την ώρα που η βουλή θα ψηφίζει τα νέα μέτρα καλούν τα συνδικάτα, μια ημέρα μετά τη χθεσινή απεργία κι ενώ εκείνη την ώρα θα βρίσκονται σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών.
Στις 19.00 στην Ομόνοια θα συγκεντρωθούν τα μέλη του ΠΑΜΕ.
Στο πλαίσιο των σημερινών κινητοποιήσεων:

  • τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα ακινητοποιηθούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας.
  • τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια έως και την Παρασκευή μετά τη νέα 48ωρη πανελλαδική απεργία για όλες τις κατηγορίες πλοίων που κήρυξε η ΠΝΟ κλιμακώνοντας την αντίδρασή της στα νέα μνημονιακά μέτρα. Η ομοσπονδία θα αποφασίσει σήμερα αν θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις της
  • Οι δικηγόροι απέχουν και σήμερα από τα καθήκοντά τους ενώ οι συμβολαιογράφοι έχουν αποφασίσει αποχή έως και την Παρασκευή.
Στο συλλαλητήριο θα συμμετάσχουν και οι επιστημονικοί φορείς με το σύνθημα «Δεν έχω να πληρώσω, δεν έχω άλλα να δώσω» ενώ η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους πολίτες της Αττικής να ανταποκριθούν στην έκκληση του Μίκη Θεοδωράκη καθώς και δεκάδων ανθρώπων του πνεύματος και της τέχνης που μας καλούν «όπως ορίζει το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος σε μια οργανωμένη αντίσταση στην επιβολή των μέτρων, για να κερδίσουμε την πατρίδα μας και την αξιοπρέπεια μας, για να σταματήσουμε τη λιτότητα, τη φτωχοποίηση και την εξαθλίωση. Για μια Ελλάδα χωρίς μνημόνια, χωρίς λιτότητα, χωρίς κατοχή, χωρίς προστάτες.»
Επιστολή στον πρωθυπουργό έστειλε ο Γενικός Γραμματέας της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων, ο οποίος εκφράζει την έντονη διαφωνία όλων των Ευρωπαϊκών Συνδικάτων για τα μέτρα και τις πολιτικές που εφαρμόζονται στη χώρα και τη δυσαρέσκειά του για τις πρόσφατες δηλώσεις του Πρωθυπουργού στη Ρώμη, με τις οποίες απαξίωσε τον ρόλο των ελληνικών συνδικάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: