ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Η νέα κεντρική επιτροπή της ΔΑΚΕ/Π.Ε.

Να ευχηθούμε σε όλους τα αυτονόητα και  τετριμμένα, αλλά  ουσιαστικά...

17 Μαρτίου 2015
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Ξενοφώντος 15Α |10551 Αθήνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή συνέδρων απ’ όλη την Ελλάδα οι εργασίες του 29ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι προτάσεις και οι καταστατικές αλλαγές που ψηφίστηκαν, οι προβληματισμοί και οι απόψεις που εκφράστηκαν ήταν αντάξιες στελεχών μιας μεγάλης, δημοκρατικής, πραγματικά ανεξάρτητης και αδέσμευτης παράταξης του ριζοσπαστικού – κοινωνικού φιλελεύθερου χώρου.
Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. με οδηγό της την ανάγκη της υπεράσπισης των δικαιωμάτων του εκπαιδευτικού και της στήριξης του έργου του έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο συνδικαλιστικό κίνημα των εκπαιδευτικών με θέσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες προκλήσεις και στις προσδοκίες του Έλληνα Εκπαιδευτικού.
Αποτελεί δέσμευση όλων των συνέδρων ότι θα εργαστούμε με όπλο την ιδεολογία, τις αξίες και τις θέσεις μας για να διατηρήσουμε τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. στην πρωτοπορία των αγώνων βγαίνοντας δυνατά μπροστά, προβάλλοντας το δικό μας πρόταγμα για μια Παιδεία ποιοτική στην υπηρεσία της πατρίδας, για έναν Εκπαιδευτικό που αξίζει περισσότερα.
Το 29ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Κίνησης ολοκληρώθηκε με την επανεκλογή του Μάνου Ανδρουλάκη στη θέση του Προέδρου της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. και της νέας διευρυμένης Κεντρικής Επιτροπής, της Εκτελεστικής Γραμματείας και της Ελεγκτικής Επιτροπής.
Σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε μετά τη λήξη του Συνεδρίου, η Εκτελεστική Γραμματεία συγκροτήθηκε ομόφωνα σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: 
Μάνος Ανδρουλάκης
Α΄ Αντιπρόεδρος–Αναπληρωτής Πρόεδρος:
Θανάσης Κικινής
Β΄ Αντιπρόεδρος: 
Χαράλαμπος Κόκκινος
Γενικός Γραμματέας: 
Κώστας Χριστόπουλος
Γραμματέας Οργανωτικού Λεκανοπεδίου:
 Κώστας Λολίτσας
Γραμματέας Οργανωτικού Περιφέρειας: 
Δημήτρης Κάσσιος
Ειδικός Γραμματέας: 
Φίλιππος Γκουμάς
Ταμίας: 
Αριστέα Παπαδοπούλου
Γραμματέας Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων: 
Σωτήρης Γεωργόπουλος
Μέλη: Αντώνης Αγραπίδης, Νίκος Βλαχόπουλος, Ηλέκτρα Βογά, Σάκης Γκουτζέλας, Χρήστος Κουμπούρας, Κώστας Λώλης, Τάσος Μεντάκης, Τριαντάφυλλος Οικονόμου, Γιάννης Πάιδας, Βασίλης Παληγιάννης, Μαρία Παπαδημητρίου, Καίτη Ρηνάκη, Χρήστος Τρανός και Δημήτρης Τσάμης.
Ελεγκτική Επιτροπή: Γιάννης Παπάζογλου (Πρόεδρος), Νίκος Μαρίνης, Γιώργος Ντίνος
Για τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.
Ο Πρόεδρος            Ο Γενικός Γραμματέας
Μάνος Ανδρουλάκης     Κώστας Χριστόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: