ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Ως υπουργός, υπέγραφε αγωγές κατά του Δημοσίου;

 Οι εργαζόμενοι με απολύσεις και μειώσεις μισθών!
 Οι πολιτικοί μας με εργολαβικά οφέλη!!
Μνημονιακή εποχή!!!
Πηγή:paraskhnio.gr
Τι αποκαλύπτουν 22 ιδιωτικά συμφωνητικά από το Δικηγορικό Σύλλογο στην υπόθεση Κατρούγκαλου

Συνολικά 22 ιδιωτικά συμφωνητικά φέρεται να κατέθεσε στις 30 Ιανουαρίου ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος, τρεις ημέρες αφότου είχε αναλάβει το χαρτοφυλάκιο, για προσφυγές δημοσίων υπαλλήλων εναντίον του ελληνικού δημοσίου με δικηγορική αμοιβή που ανέρχεται στο 12%.

Τα συμφωνητικά υπογράφονται από τον κ. Κατρούγκαλο ως εκπρόσωπο της δικηγορικής εταιρείας «Κατρούγκαλος και Συνεργάτες», η οποία φέρεται ότι διαλύθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2015.

Τα επίμαχα 22 συμφωνητικά-εργολαβικά έχουν υπογραφεί στις 26 και 27 Ιανουαρίου 2015 μεταξύ του κ. Κατρούγκαλου και των εργαζομένων πελατών του.

Με τα συμφωνητικά οι εργαζόμενοι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα έδιναν εντολή στη δικηγορική εταιρεία του κ. Κατρούγκαλου να διεκδικήσει από το Ελληνικό Δημόσιο διαφορές αποδοχών τους «από τη μείωση των κάθε είδους αποδοχών του, λόγω εφαρμογής των διατάξεων που θέσπισαν ο νόμος 4024/2011 και η σχετική μεταγενέστερη νομοθεσία».


Ποτάμι και  ΠΑΣΟΚ ζητούν την παραίτηση του

Για σήριαλ που πρέπει να τελειώσει εδώ έκανε λόγο το Ποτάμι, σημειώνοντας ότι οι αποκαλύψεις για τον αναπληρωτή υπουργό είναι καταιγιστικές και οι απαντήσεις δεν είναι πειστικές.

«Ο κ. Κατρούγκαλος πρέπει να παραιτηθεί σήμερα, πριν αναγκαστεί ο Πρωθυπουργός να τον αποπέμψει αύριο», κατέληξε το Ποτάμι.

Μείζον θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης, που αφορά πλέον προσωπικά τόσο την κυβέρνηση, όσο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, έθεσε το ΠΑΣΟΚ.

Η Χαριλάου Τρικούπη εκτίμησε ότι τα στοιχεία που δόθηκαν επισήμως από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών είναι συντριπτικά εις βάρος του κ. Κατρούγκαλου.

«Η επιμονή της κυβέρνησης να καλύπτει, να υποστηρίζει και να μην αποπέμπει τον κ Κατρούγκαλο, μετακυλύει τις ευθύνες στον κ. Τσίπρα», κατέληξε το ΠΑΣΟΚ.
Nαυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια: