ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Μήνυμα Λαφαζάνη προς εταίρους και Μαξίμου

Αγαπητέ, κ. Λαφαζάνη, είστε κομμουνιστής από τα νιάτα σας και υπηρετείται μεθοδικά, αθόρυβα και με συνέπεια το κόμμα σας από το 1992.  Ο υπουργός οικονομικών μέσα σε ένα μήνα έγινε η ατραξιόν του κόμματος και της κυβέρνησης με την ανοχή σας! Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι την ιστορία την γράφουν οι "φλύαροι".

Newsroom ΔΟΛ
Αθήνα
«Οι διαπραγματεύσεις δεν είναι προσωπική υπόθεση του Γ.Βαρουφάκη και πολύ κακώς γίνονται συχνά αντιληπτές με αυτόν τον τρόπο από πολλά μέσα ενημέρωσης» δηλώνει στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Π.Λαφαζάνης, τονίζοντας «οι προγραμματικές μας δεσμεύσεις θα υλοποιηθούν μέχρι το τέλος» και «η Αριστερή Πλατφόρμα «δεν έχει ρίξει καθόλου νερό στο κρασί της».

«Επιδιώκουμε οι διαπραγματεύσεις να καταλήξουν σε θετική συμφωνία. Εμείς δεν πρόκειται να αποδεχθούμε συμφωνία με τους λεγόμενους εταίρους που να ακυρώνει στην πράξη το προοδευτικό αντι-νεοφιλελεύθερο προγραμματικό μας προσανατολισμό. Σε κάθε περίπτωση, οι προγραμματικές μας δεσμεύσεις θα υλοποιηθούν μέχρι το τέλος και αυτό οφείλουν να το γνωρίζουν οι πάντες στην ΕΕ» δηλώνει ο κ. Λαφαζάνης στη συνέντευξή του.

Ερωτηθείς πώς αξιολογεί τις επιδόσεις του κ. Βαρουφάκη στις διαπραγματεύσεις, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης απαντά: «Οι διαπραγματεύσεις δεν είναι προσωπική υπόθεση του Γ. Βαρουφάκη και πολύ κακώς γίνονται συχνά αντιληπτές με αυτόν τον τρόπο από πολλά μέσα ενημέρωσης. Οι διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε. δεν είναι προσωπικό μονόπρακτο, όσο και αν ο Γ. Βαρουφάκης δίνει έντονα το προσωπικό του χρώμα, αλλά κινούνται σε ένα πλαίσιο όπου την πρώτη ευθύνη γι’ αυτές έχει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και τα κυβερνητικά όργανα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: