ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Μπακογιάννη:Συνέδριο για να ακουσθεί η βάση

40 χρόνια τα ίδια... Πόσο να αντέξει και αυτή η "ΒΑΣΗ"; 
Όταν είναι κυβέρνηση δεν την υπολογίζουν , μόλις γίνουν αντιπολίτευση, τη ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ!


Με φόντο την εσωκομματική κριτική που ασκείται στον Αντώνη Σαμαρά συνεδριάζει στις 12:00 το μεσημέρι, κεκλεισμένων των θυρών η πολιτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να αντιμετωπίσει τις αδυναμίες της, δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία πριν από λίγες ημέρες, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, είχε δηλώσει πως παραδοσιακά οι αρχηγοί της παράταξης που χάνουν εκλογικές αναμετρήσεις παραιτούνται.

Προσέθεσε ότι κατά της διάρκεια της ΚΟ ζητήθηκε έκτακτο συνέδριο για να ακουστεί η βάση της ΝΔ, θέση που είχε στηρίξει και η ίδια. «Είναι η ώρα να έρθουν εκείνοι να μιλήσουν, η οργανωμένη βάση» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη. 

Σημείωσε ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει κάνει μεγάλη και αξιοσέβαστη προσπάθεια μέχρι τώρα, προσθέτοντας όμως πως στόχος όλων είναι το καλό της παράταξης. «Δεν θα αποφασίσει ένας άνθρωπος, για αυτό ζητάμε συνέδριο», είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως, σε ερώτηση αν θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος, περιορίσθηκε να δηλώσει: «Δεν το ξέρω αυτή τη στιγμή». Υπενθυμίζεται πάντως πως πριν από λίγες ημέρες, μιλώντας στον σταθμό μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε πως δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στην παράταξη.

Ερωτηθείσα για τη δήλωση του Γιάνη Βαρουφάκη περί πιθανού δημοψηφίσματος αν οι εταίροι απορρίψουν τελικά το ελληνικό σχέδιο, η βουλευτής της ΝΔ προειδοποίησε πως η προσφυγή σε ένα δημοψήφισμα για το ευρώ θα έριχνε τη χώρα «στα βράχια».
Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: