ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Μεταξύ τυρού και αχλαδίου!

Πρωτοφανής κατάλυση της αντιπροσώπευσης(!), που αποτελεί βασική αρχή στις σύγχρονες Δημοκρατίες...


Έχουμε και λέμε:
  • Απ' τη μια τέσσερις αιρετοί περιφερειακών υπηρεσιακών συμβουλίων, τοπικοί σύλλογοι της Αθήνας, πανελλήνιες ενώσεις διαφόρων στελεχών της εκπαίδευσης, συντονιστικά νηπιαγωγών και εκπαιδευτικών διαφόρων ειδικοτήτων, "σύλλογοι" εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής και αναπληρωτών εκπαιδευτικών, να υποκαθιστούν τη Διδασκαλική Ομοσπονδία (ειρήσθω εν παρόδω θα εισηγηθώ να συσταθεί και πανελλήνια ένωση τέως αιρετών ΠΥΣΠΕ... έτσι, για να υπάρχει ποικιλία!!!).
  • Και από την άλλη ο αναπληρωτής υπουργός παιδείας με κάποιους συμβούλους του, αγνοώντας επιδεικτικά, τον υπουργό παιδείας, να συνομιλεί με όλους τους παραπάνω, ακυρώνοντας το νόμιμο και επίσημο εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών, που δεν είναι άλλος από την Ομοσπονδία μας!
Συνάδελφοι,
30 χρόνια δάσκαλος, πρώτη φορά βλέπω τόση ανακατωσούρα! Επιτέλους, λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.
Αξιότιμε, κ. Υπουργέ της Παιδείας, του Πολιτισμού και των Θρησκευμάτων, είμαι βέβαιος ότι με την παιδεία, την αγωγή, τη σύνεση και τη σωφροσύνη σας, θα δώσετε άμεσα ένα τέλος, στο απίστευτο και απείρου κάλλους γαϊτανάκι ανακοινώσεων των υπευθυνο-ανεύθυνων υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου, διαφυλάσσοντας έτσι τόσο το κύρος του υπουργείου μας όσο και το δικό σας ως δασκάλου!
Αναμένουμε σχετική ανακοίνωση και από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας για τα τεκταινόμενα.

Τέλος, με αφορμή το προγραμματισμένο πατριωτικό, παραδοσιακό, δημοτικό γλέντι της 25ης Μαρτίου, εύχομαι στους συναδέλφους της Αθήνας καλή διασκέδαση!

Ανήσυχος και προβληματισμένος...
Με εξαιρετική τιμή 
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης 
δάσκαλος

Τοπικοί σύλλογοι της Αθήνας στο Υπουργείο Παιδείας
Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των Συλλόγων Εκπ/κών Π.Ε. Α΄ Αθηνών, Αθηνά, Αιγάλεω, Αμαρουσίου, Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου – Φυλής, Αριστοτέλης, «Δ. Γληνός», Καλλιθέας – Μοσχάτου, Κερατσινίου – Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης», Κορυδαλλού – Αγ. Βαρβάρας, Κ. Σωτηρίου, Παρθενώνας, Πειραιά «η Πρόοδος», Περικλής, Νέας Σμύρνης, Σαλαμίνας, Χαϊδαρίου, η Ε΄ ΕΛΜΕ και η ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου – Φυλής, που εκδόθηκε μετά τη συνάντηση συναντήθηκαν με Διευθυντή Γραφείου του Αν. υπουργού παιδείας Τ. Κουράκη Χρ. Πιλάλη και τον Σύμβουλο για θέματα Πρωτοβάθμιας, κ. Σκλάβο:
Για να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση του Συλλόγου πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: