ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Επίδομα πετρελαίου ακούν... και επίδομα δεν βλέπουν!

"Τρέχουν" τον κοσμάκη καθημερινά στις τράπεζες! 
Ανεξήγητη η αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης 

 Χιλιάδες πολίτες περιμένουν να λάβουν το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης τρέχοντας καθημερινά στις τράπεζες. Το υπουργείο οικονομικών ανακοινώνει ότι η πληρωμή των δικαιούχων θα γίνει αύριο... το αύριο γίνεται μεθαύριο... και ο πολίτης για μία ακόμη φορά ταλαιπωρείται από την έλλειψη προγραμματισμού, σχεδιασμού και οργάνωσης εκ μέρους της πολιτείας.
 Η τελευταία πληρωμή του επιδόματος έγινε στις 9 Ιανουαρίου, ενώ οι δικαιούχοι που δεν έχουν εισπράξει το επίδομα και είχαν κάνει αίτηση στο taxisnet έως τις αρχές Φεβρουαρίου, έπρεπε να εισπράξουν τα χρήματα που είχαν προκαταβάλει στις 5 Μαρτίου! Παράλληλα η επόμενη πληρωμή των δικαιούχων ήταν προγραμματισμένη για μετά την 25η Μαρτίου!   
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας ισχυρίζεται ότι έχει εγκριθεί η πίστωση και η πληρωμή θα γινόταν άμεσα.  Διαψεύστηκε πανηγυρικά. Η καταβολή του επιδόματος έχει καταντήσει εμπαιγμός για τους δικαιούχους και  έχουν αρχίσει να αισθάνονται ότι τελικά το ταμείον είναι μείον! 
Ο νεαρός κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σακελλαρίδης, δηλώνει ότι η «Η καταβολή του επιδόματος θέρμανσης γίνεται σταδιακά» και πως «ό,τι προβλήματα υπάρχουν, θα επιλυθούν». Μάλιστα, διαβεβαίωσε ότι «ο αρμόδιος υπουργός το γνωρίζει το θέμα και προσπαθεί να το επιλύσει άμεσα»!!! 
 Κ. Σακελλαρίδη, το ζήτημα δεν είναι αν το γνωρίζει  το θέμα ο κ. Μάρδας, που σαφώς το γνωρίζει, αλλά το ότι δεν λέτε την αλήθεια κοροϊδεύοντας και ταλαιπωρώντας για μία ακόμη φορά τον Έλληνα πολίτη!
 Τέλος, κανείς από την κυβέρνηση δεν μιλά για τη συνεχή άνοδο της τιμής του πετρελαίου, η οποία σε ένα μήνα σχεδόν διπλασιάστηκε, χωρίς να διπλασιαστεί η τιμή του βαρελιού διεθνώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: