ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Ψήφισμα για την υποβάθμιση της ανθρωπιστικής παιδείας στη Δευτεροβάθμια ΕκπαίδευσηΗ συνέλευση των μελών της Εταιρείας Ελλήνων Φιλολόγων κατά την επετειακή συνεδρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών την Δευτέρα 30 – 1 – 2017 εξέφρασε ομοφώνως για μία ακόμη φορά την έντονη ανησυχία της για την συντελούμενη συστηματική υποβάθμιση της ανθρωπιστικής παιδείας στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Τονίζεται ότι τα τελευταία δύο χρόνια (2015 – 2016) στα μαθήματα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο καθώς και στο μάθημα της Ιστορίας στην Α΄ Λυκείου καταφέρθηκαν καίρια πλήγματα με την λήψη και εφαρμογή μέτρων χωρίς διάλογο με τους αρμόδιους φορείς (Πανεπιστήμια, Φιλολογικές Εταιρείες κ.τ.λ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: