ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Τιτανομαχία σήμερα στον πορθμό του ΕΥΡΙΠΟΥ



Με εντυπωσιακό τρόπο αναμένεται και αυτή τη χρονιά να ολοκληρωθεί το Θαλασσινό Καρναβάλι στη Χαλκίδα.
Το θέαμα που θα παρουσιαστεί στα νερά του Ευβοϊκού, σήμερα Κυριακή της Αποκριάς, είναι «Τιτανομαχίες στον Ευβοϊκό». Όπως αναφέρει o Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας, «Θεοί του Ολύμπου θα διεκδικούν το πέρασμα του Ευρίπου, μέσα από φαντασμαγορικές μάχες πλαισιωμένες από γιγάντιες πλεούμενες φιγούρες, μουσική, εφέ ήχου και φως και φυσικά πυροτεχνήματα που θα φωτίσουν τον ουρανό της πόλης μας".
Πέρυσι, οι πειρατές δεν κατάφεραν να κουρσέψουν την όμορφη πόλη της Χαλκίδας, το καρναβάλι της οποίας κατάφερε να πάρει την Τρίτη θέση στην κατάταξη των Καρναβαλιστικών πόλεων της Ελλάδας.
Χθες Σάββατο πραγματοποιήθηκε μεγάλη παρέλαση με πεζοπόρα τμήματα καρναβαλιστών στην πανέμορφη παραλία της πόλης και ακολούθησε γλέντι μέχρι αργά το βράδυ. 
Σήμερα Κυριακή 26/2/17, από το πρωί θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στη στεριά και στη θάλασσα, μέχρι τις 17:30 το απόγευμα, όπου θα ξεκινήσει η τελετή λήξης του θαλασσινού καρναβαλιού, με κορύφωση την καύση του Καρνάβαλου μέσα στον Ευβοϊκό, συναυλία γνωστών καλλιτεχνών και γλέντι στην παραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: