ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Η Δανία ζητά τη βοήθεια των Ελλήνων!

ethnos.gr
Τη βοήθεια της Ελλάδας ζητά η Εταιρεία Καρκίνου της Δανίας, που μέσω ενός βίντεο παρακαλεί τους πολίτες της χώρας μας να μάθουν στους Δανούς τουρίστες πώς να συμπεριφέρονται περισσότερο σαν… Έλληνες!

 
Το καλοκαίρι, εκατοντάδες Δανοί τουρίστες που φτάνουν στη χώρα μας «ενθουσιασμένοι» από τον ήλιο που σπανιότατα βλέπουν και απολαμβάνουν στη χώρα τους κάθονται με τις ώρες κάτω από τις ακτίνες του με αποτέλεσμα να καίγονται και να αυξάνουν τις πιθανότητες εμφάνισης μελανώματος. 
Στο βίντεο, ο «παρουσιαστής» μιλώντας σπαστά ελληνικά ζητά από τους Έλληνες να μάθουν τους Δανούς πώς να κυκλοφορούν στη χώρα μας το καλοκαίρι, ήτοι με καπέλο και αντηλιακό. Μας «ζητά» παράλληλα να θυμίζουμε στους τουρίστες –είτε είναι σε κάποιο ελληνικό νησί είτε στην Ακρόπολη- ότι ορισμένες ώρες της ημέρας πρέπει να κάθονται στη σκιά. 
Το βίντεο αναφέρει ότι κάθε ημέρα, ένας Δανός πεθαίνει από καρκίνο του δέρματος. Παρουσιάζει, μάλιστα, καμένους από τον ήλιο Δανούς. 
«Γνωρίζουμε ότι έχετε πολλά να αντιμετωπίσετε αλλά σας ζητάμε ταπεινά την υποστήριξή σας. Βοηθήστε έναν Δανό στον ήλιο» λέει ο «παρουσιαστής» του βίντεο, και συνεχίζει: «Δείξτε μας πώς να γίνουμε περισσότερο σαν και εσάς, υπενθυμίστε μας ότι κάθε λεπτό στον ελληνικό ήλιο μετράει». 
Η εκστρατεία «Βοηθήστε ένα Δανό» δημιουργήθηκε από το γραφείο της Κοπεγχάγης Noa & Co. και έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει το θλιβερό γεγονός ότι οι Δανοί έχουν ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εμφάνισης μελανώματος στον κόσμο.
Για την αντιμετώπιση του προβλήματος, η εκστρατεία έχει εντοπίσει πέντε από τους δημοφιλέστερους ταξιδιωτικούς προορισμούς για τους Δανούς: Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα και Ταϊλάνδη και δημιούργησε τα αντίστοιχα βίντεο. 
«Η Δανία χρειάζεται τη βοήθειά σας»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: