ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Εκστρατεία «γενικής ανυπακοής», θα οργανώσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου


Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, μεταξύ των άλλων, αφιέρωμα  στο Ν. Καζαντζάκη από το 4ο Δ.Σ. Άργους Ορεστικού



Τη μόνη ανυπακοή που επιδεικνύουν οι Έλληνες, είναι η μη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου!
Στα μνημόνια έχουμε υποταχθεί πλήρως!!!

Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης


kathimerini.gr
Αυτή η κυβέρνηση, ίσως πέσει σύντομα, όμως για να απαλλαγούμε από την δεσποτεία που διαφεντεύει τη χώρα, πρέπει να ρίξουμε συνολικά το μνημονιακό καθεστώς και εκείνους που το υπηρετούν, υπογράμμισε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας απόψε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας.
Έχω πάρει την απόφαση να κάνουμε ότι χρειαστεί για να ρίξουμε το μνημόνιο και να αποκαταστήσουμε την Δημοκρατία, είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που ανακοίνωσε την απόφασή της να πραγματοποιήσει εκστρατεία «γενικής ανυπακοής», με περιοδείες σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Τους επόμενους δύο μήνες, πρόσθεσε, θα οργανώσουμε και θα στελεχώσουμε το κίνημα της ανυπακοής και θα προκηρύξουμε την έναρξή του, με σκοπό να πέσει το καθεστώς…, είπε χαρακτηριστικά. Γενική ανυπακοή, σημείωσε, με άρνηση πληρωμής κάθε οφειλής που προορίζεται για το παράνομο χρέος. Κάθε ποσού που ζητείται αχρεωστήτως και χωρίς ανταπόδοση. Φόρων που πάνε στους δανειστές. Ασφαλιστικών εισφορών, χωρίς εγγυημένη σύνταξη.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξέφρασε την αντίθεσή της και στο ευρώ και στην συμμετοχή της χώρας στην ΕΕ, τονίζοντας, ειδικότερα για το ευρώ, ότι δεν είναι πλέον ένα νόμισμα, αλλά εργαλείο εκβιασμού και υποδούλωσης του λαού.
Απηύθυνε πρόσκληση για ενίσχυση της Πλεύσης Ελευθερίας, τονίζοντας ότι το κόμμα είναι υπόδειγμα συλλογικής πράξης και δράσης, διαφάνειας και ανεξαρτησίας, ενώ ανακοίνωσε ότι οι εισφορές των πολιτικών θα δημοσιοποιούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: