ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Η υπουργός πολιτισμού θα απορρίψει το αίτημα Gucci

Σεβασμός, στα ιερά και τα όσια της ιστορίας μας
Για "άρτο και θεάματα",  προσφέρεται η αρένα της Ρώμης. 
Στην ακρόπολη των Αθηνών υπήρχε το σπουδαιότερο και μεγαλοπρεπέστερο ιερό της αρχαίας πόλης και σήμερα αποτελεί  μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.



Σήμερα Τρίτη 14 Φλεβάρη, θα συνεδριάσει το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) προκειμένου να γνωμοδοτήσει αν θα πρέπει να ικανοποιηθεί το αίτημα του οίκου μόδας Gucci, ο οποίος ζητά να χρησιμοποιήσει ως ντεκόρ τον Παρθενώνα για να στήσει την πασαρέλα του στον Ιερό Βράχο!
Το αίτημα του κολοσσού της μόδας Guccio-Guccio S.p.a. να στήσει την πασαρέλα του και την επίδειξη μόδας στον Ιερό Βράχο έχει ήδη ξεσηκώσει σοβαρές αντιδράσεις. Το αίτημα του οίκου είναι να κάνει την επίδειξή του την 1η Ιουνίου με εκλεκτούς καλεσμένους ενώ κάμερες θα μεταδίδουν εικόνα σε όλο τον κόσμο. Η πρόταση περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική παράσταση για την οποία έγινε αίτηση στο ΚΑΣ. Το παγκόσμιο σύμβολο του πολιτισμού θέλουν να γίνει φόντο για την επίδειξη, ενώ στο φάκελο με τον οποίο ζητούν άδεια υπάρχει και αυτή της κινηματογράφησης στον αρχαιολογικό χώρο της εκδήλωσης.

Η εισήγηση της Εφορίας προς το ΚΑΣ είναι αρνητική, γιατί ο χαρακτήρας και η σπουδαιότητα του μνημείου δεν επιτρέπουν την παραχώρησή του για εκδηλώσεις.
Η γνωμοδότηση του ΚΑΣ θα καταλήξει στην υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, η οποία και θα έχει τον τελευταίο λόγο.

1 σχόλιο:

Finance είπε...

προσφορά δανείου για το άτομο

Θα χορηγεί δάνεια που κυμαίνονται από 5.000 € έως 1.500.000 € ο καθένας μπορεί να πληρούν τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση δανείου από ένα συγκεκριμένο επιτόκιο 3%. Είμαι διαθέσιμος για να απαντήσει στους πελάτες μου όχι περισσότερο από 72 ώρες από την παραλαβή της αίτησης.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες.

e-mail: stephannefillon@gmail.com