ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Επιτακτική ανάγκη να δοθεί παράταση στην υποβολή αιτήσεων μεταθέσεων


Τις τελευταίες ημέρες η σύνδεση με τον κεντρικό server του Υπουργείου Παιδείας είναι προβληματική έως αδύνατη! Εκτός αυτού, το υπουργείο με συμπληρωματικές οδηγίες της τελευταίας στιγμής (αχ, αυτή η προχειρότητα!), μας ενημερώνει πως οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση για μετάθεση – οριστ. τοποθέτηση ή βελτίωση θέσης, θα πρέπει να αποστείλουν με ηλεκτρονικό μήνυμα – ψηφιοποιημένα ΟΛΑ τα δικαιολογητικά (πιστοποιητικό εντοπιότητας– οικογενειακής κατάστασης– βεβαίωση συνυπηρέτησης– βεβαιώσεις σπουδών κλπ) στις κατά τόπου Διευθύνσεις.
Με δεδομένο ότι ακολουθεί το τριήμερο της Αποκριάς και πολλοί συνάδελφοι θα αποκρέψουν στις γενέτειρές του, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ετοιμάσουν τις αιτήσεις τους με όλα τα δικαιολογητικά, επιβάλλεται να δοθεί παράταση ολίγων ημερών, 
με την προϋπόθεση ότι η σύνδεση με τον κεντρικό server του Υπουργείου θα αποκατασταθεί.
Οι ομοσπονδίες σήμερα κιόλας, θα πρέπει να υποβάλλουν το αίτημα για την παράταση στον Υπουργό Παιδείας.
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: