ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Δένδιας σε κυβέρνηση: Εσείς που ψηφίσατε «όχι», μας εγκαλείτε για το «παρών»


Απάντηση σε υψηλούς τόνους, στις αναφορές του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας και με αιχμή την κριτική για το «παρών» στην ονομαστική ψηφοφορία, τόνισε ότι η κυβέρνηση «βρίσκει πέπλο συκής» για τα όσα πράττει, κατηγορώντας την αντιπολίτευση.
«Ό,τι και να γίνει, άλλη είναι η κυβέρνηση, αυτοί φταίνε. Εμείς, λοιπόν, καταργήσαμε το ΕΚΑΣ; Από την 1η του Ιανουαρίου 2017, η προηγούμενη κυβέρνηση το κατήργησε; Τις υπουργικές αποφάσεις που θα υπογραφούν για την κατάργηση, η προηγούμενη κυβέρνηση θα τις υπογράψει και θα τις υλοποιήσει; Θα περικόψετε 430 εκατομμύρια το 2017» ανέφερε ο κ. Δένδιας απευθυνόμενος προς τα κυβερνητικά έδρανα.
Απέναντι σε κείνα που εγκάλεσε η κυβέρνηση την αξιωματική αντιπολίτευση, για την στάση της στην ψηφοφορία της τροπολογίας για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων, ο κ. Δένδιας, σε έντονο ύφος, είπε: «Ο τελευταίος, στον οποίο θα απολογηθούμε τι ψηφίζουμε, είναι αυτή η κυβέρνηση, η οποία αυτή τη στιγμή, δημοσκοπικά, καταγράφει κάτι λίγο πάνω από 10%» και εξήγησε πως η ΝΔ ψήφισε «παρών» γιατί «η κυβέρνηση μας εξαπάτησε».
«Όταν ήρθε ο πρωθυπουργός εδώ, ο οποίος θυμίζω, στην παροχή βοήθειας το 2014 τι είχε εξεμέσει εναντίον τότε του κ. Σαμαρά και εναντίον της τότε κυβέρνησης, αυτός, ο ίδιος πρωθυπουργός, δεν αποκάλυψε στην Εθνική Αντιπροσωπεία ότι δεν έχει καν ούτε κατανόηση, ούτε ενημέρωση με τους εταίρους της χώρας και έθεσε σε πλήρη διακινδύνευση τη διαπραγμάτευση, την οποία ο ίδιος ο υπουργός του, των Οικονομικών, ο κ. Τσακαλώτος, είπε ότι αν δεν τελειώσει στις 5 Δεκεμβρίου, είναι καταστροφή» ανέφερε.
«Για την κυβερνητική ασυνεννοησία, τη φαιδρότητα και όλα αυτά, φταίει η αξιωματική αντιπολίτευση; Πρέπει να συμπράττουμε σε ό,τι κάνετε, ως όμηροι, κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης; Και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συμπάσχουμε με τους αδύνατους στην Ελλάδα;» διερωτήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και υπενθύμισε ότι για το κοινωνικό βοήθημα της Νέας Δημοκρατίας, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ψηφίσει «όχι», ούτε καν «παρών».
«Είχατε ψηφίσει “όχι” κι έρχεστε τώρα και μας κρίνετε για το “παρών” και μάλιστα με ύφος αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών;» προσέθεσε προς τον παριστάμενο υπουργό Δικαιοσύνης. Ακόμη, ο κ. Δένδιας καταλόγισε απρέπεια και λανθασμένη συμπεριφορά στους υπουργούς εκείνους της κυβέρνησης που «βρίζουν» τον αρχηγό της αντιπολίτευσης, για να εξυψωθούν στα μάτια του πρωθυπουργού, προσθέτοντας: «Ο καθένας στο ανάστημά του».
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: