ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Αιτήσεις για επίδομα πετρελαίου. Το άνοιξαν το TAXISnet!!!

Μετά από δύο μήνες και αφού έχει ξεπαγιάσει ο κοσμάκης, με την τιμή του πετρελαίου να έχει φθάσει στο 1 ευρώ, οι λίγοι πολίτες που δικαιούνται το επίδομα,  "τρέχουν" να προλάβουν τις προθεσμίες, μήπως και καταφέρουν να βάλουν λίγο πετρέλαιο για να μην "ξυλιάσουν" τα Χριστούγεννα.


Άνοιξε επιτέλους, το  Taxisnet, για  την υποβολή αίτησης  ΕΔΩ

Δημοσιεύτηκε η υπουργική απόφαση για τη χορήγηση του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης σύμφωνα με την οποία οι δικαιούχοι του επιδόματος είναι τα φυσικά πρόσωπα που έχουν:
Α) Ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα 12.000€ για άγαμο και 20.000€ για έγγαμο και 22.000€ για μονογονεϊκές οικογένειες, το οποίο προσαυξάνεται κατά 2.000€ για κάθε τέκνο.

Β) Ακίνητη περιουσία η αξία της οποίας δεν υπερβαίνει το ποσό των 100.000€ για τους άγαμους και το ποσό των 200.000€ για τους έγγαμους και τις μονογονεϊκές οικογένειες.

Η κατανομή εγινε σε κλιματικές ζώνες.

ΖΩΝΗ Α: Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ευρυτανίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Κοζάνης, Σερρών, Φλώρινας

ΖΩΝΗ Β: Αρκαδίας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Καρδίτσας, Κιλκίς, Λάρισας, Μαγνησίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Ροδόπης, Τρικάλων, Χαλκιδικής

ΖΩΝΗ Γ: Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Αττικής (εκτός Κυθήρων και νησιών Σαρωνικού), Αχαΐας, Βοιωτίας, Ευβοίας, Ηλείας, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Κορινθίας, Λέσβου, Λευκάδας, Πρέβεζας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Χίου

ΖΩΝΗ Δ: Αργολίδας, Δωδεκανήσου, Ζακύνθου, Ηρακλείου, Κυκλάδων, Λασιθίου, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Κύθηρα και νησιά Σαρωνικού, Ρεθύμνου, Σάμου, Χανίων

Για κάθε κατοικία, ανεξαρτήτως ζώνης, χορηγείται επίδομα σε άγαμους για τα πρώτα 80 τετραγωνικά μέτρα και για τα πρώτα 100 μέτρα για τους έγγαμους και τις μονογονεϊκές οικογένειες.

Ποσό επιδόματος: 0,25€ για κάθε λίτρο κατανάλωσης πετρελαίου εσωτερικής καύσης θέρμανσης.

Το διάστημα χορήγησης του επιδόματος θα αφορά τις αγορές από 15 Οκτωβρίου 2016 μέχρι και την 30 Απριλίου 2017 μετά από σχετική αίτηση που υποβάλλεται μέχρι 31 Μαΐου 2017.

Η υποβολή των αιτήσεων και η ενεργοποίηση της διαδικασίας πληρωμής θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω εφαρμογής στο TAXISNET. Για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν έως 31.12.2016, η πληρωμή θα γίνει έως 31.1.2017.

Για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν από 1.1.2017-31.5.2017, η πληρωμή θα γίνει έως 30.6.2017.

Σε περίπτωση απόρριψης της αίτησης παρέχεται το δικαίωμα στον αιτούντα να υποβάλει αίτηση επανεξέτασης μέχρι 31.7.2017 και σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο αιτών είναι και δικαιούχος, τότε το επίδομα καταβάλλεται έως 13.10.2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια: