ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Το "νέο" ΠΥΣΠΕ Καστοριάς - Ανακοίνωση της ΔΑΚΕ δασκάλων Λάρισας για τη συγκρότηση του ΠΥΣΠΕ

Οι περιφερειακοί διευθυντές και διευθύντριες, "πιέσθηκαν" αφόρητα από τις Νομαρχιακές του ΣΥΡΙΖΑ για τοποθετήσεις ημετέρων στα υπηρεσιακά συμβούλια. Αν ενέδωσαν, ΝΤΡΟΠΗ μας!
Καλή χρονιά με περισσότερη αξιοπρέπεια!
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης

Η απόφαση του περιφερειακού διευθυντή Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου, για τη συγκρότηση  του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Καστοριάς 



Η ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας με αφορμή τη συγκρότηση του ΠΥΣΠΕ σε ανακοίνωσή της σημειώνει πως «η πρόσκληση της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας με την οποία ζητούσε η αίτηση ενδιαφέροντος για τη συγκρότηση του ΠΥΣΠΕ Λάρισας να συνοδεύεται από βιογραφικό σημείωμα, μέσω του οποίου να προκύπτει η διοικητική και διδακτική τους εμπειρία, η επιστημονική και παιδαγωγική τους κατάρτιση, καθώς και η γενικότερη κοινωνική προσφορά τους και συμμετοχή τους σε συλλογικές δράσεις ήταν στάχτη στα μάτια των συναδέλφων.
Απαξιώθηκαν οι συνάδελφοι με τη μεγαλύτερη διοικητική εμπειρία, με επιστημονική και παιδαγωγική κατάρτιση για να διασφαλίσουν την επιλογή των “αρεστών”. Αποδεικνύεται περίτρανα ότι το όραμα της Κυβέρνησης και της διοίκησης της Eκπαίδευσης Θεσσαλίας είναι η «άλωση» των υπηρεσιακών συμβουλίων προκειμένου να τοποθετηθούν «αρεστά» στελέχη στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας» καταλήγει η ΔΑΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: