ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Καμίνης: Πόσα τρόλεϊ, κάδοι και περίπτερα πρέπει να καούν για να παραιτηθεί ο Τόσκας;


Να παραιτηθεί ζήτησε για ακόμα μία φορά από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, ο δήμαρχος της Αθήνας, Γιώργος Καμίνης, με αφορμή τα αλλεπάλληλα κρούσματα επεισοδίων και καταστροφών δημόσιας περιουσίας στο κέντρο της πόλης.
«Ο κ. Τόσκας πρέπει να παραιτηθεί γιατί όσα συμβαίνουν δεν αφορά την επιχειρησιακή ικανότητα της αστυνομίας αλλά την πολιτική βούληση. Πόσα τρόλεϊ, κάδοι και περίπτερα πρέπει να καούν στην Πατησίων προκειμένου κάποιος υπουργός να σκεφτεί ότι πρέπει να παραιτηθεί;» αναρωτήθηκε ο κ. Καμίνης στον ΣΚΑΪ.
Σύμφωνα με τον ίδιο το τελευταίο διάστημα έχει επιδεινωθεί το πρόβλημα και με τα ναρκωτικά και με τα κρούσματα της τυφλής πολιτικής βίας.
Όπως είπε καθημερινά δέχεται στο γραφείο του απλούς πολίτες αλλά και ομάδες πολιτών που διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας καταγγέλλοντας, παράλληλα, ότι «έχουμε στοιχεία ότι δραστηριοποιείται στην Αθήνα μεγάλο οργανωμένο δίκτυο παρεμπορίου».
Από την πλευρά του ο κ. Τόσκας υπογράμμισε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί ο κ. Καμίνης ζητάει την παραίτησή του. «Πραγματικά δεν τον αναγνωρίζω. Από Συνήγορος του Πολίτη έχει γίνει συνήγορος άλλων δυνάμεων», είπε ο κ. Τόσκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: