ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Μπαξεβανάκης και Κοτσιφάκης στο ίδιο γραφείο!

ΑΞΙΟΣ!!!




Πηγή: http://www.esos.gr
Διευθυντής του Γραφείου του υφυπουργού Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη, διορίστηκε ο πρώην πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσιφάκης.
Ο Θέμης Κοτσιφάκης είναι εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 18.07 Ιατρικών Εργαστηρίων του 3ου ΕΠΑΛ Χαλανδρίου.
Ο κ. Κοτσιφάκης ενώ ήταν πρόεδρος της ΟΛΜΕ είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα μαζί με τους 1.800 συναδέλφους του των ΕΠΑΛ και επανήλθε στο σχολείο του με απόφαση της σημερινής Κυβέρνησης που αφορούσε το σύνολο των διαθέσιμων.

Η “πικρία” και το κάλεσμα του κ. Κοτσιφάκη
Ο κ. Κοτσιφάκης στην τελευταία Γενική Συνέλευση προέδρων της ΟΛΜΕ , με την ιδιότητα του προέδρου, αποκάλυψε ότι κάποιοι του είχαν απαγορεύσει να πηγαίνει στις καταλήψεις των υπουργείων. 
«Ήμασταν στους αγώνες θα είμαστε στους αγώνες και καλωσορίζουμε αυτούς που θα είναι από αύριο στους αγώνες. Τους καινούργιους, που μας απαγόρευαν να πηγαίνουμε στις καταλήψεις των υπουργείων», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: