ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Το υπουργείο περιβάλλοντος συστήνει στους πολίτες να μην καίνε καυσόξυλα!



Συστάσεις δίνουν μόνο και όχι επίδομα πετρελαίου!
Η αιθαλομίχλη είναι αποτέλεσμα της φτώχειας μας. Το υπουργείο δεν μας λέει με ποιο τρόπο θα ζεσταθούν οι πολίτες. 

Η αιθαλομίχλη "πνίγει" την Ελλάδα και όχι μόνο το λεκανοπέδιο!

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αναφέρει ότι παρακολουθεί την εξέλιξη των τιμών των συγκεντρώσεων των αιωρουμένων σωματιδίων σε 24ωρη βάση και θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση εφόσον υπάρχει αξιόλογη μεταβολή.
Σε σύσταση προς τους πολίτες να αποφύγουν τη χρήση τζακιών, θερμαστρών στερεών καυσίμων και θερμαστρών βιομάζας, προχωρά το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας μετά τα χθεσινά υψηλά επίπεδα αιωρουμένων σωματιδίων που καταγράφηκαν σε Αθήνα και Πειραιά.
Το Υπουργείο τονίζει ότι σύμφωνα με τις προβλέψεις θα επικρατήσουν και σήμερα οι ίδιες μετεωρολογικές συνθήκες, όπως άπνοια.
Επίσης αναφέρει ότι παρακολουθεί την εξέλιξη των τιμών των συγκεντρώσεων των αιωρουμένων σωματιδίων σε 24ωρη βάση και θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση εφόσον υπάρχει αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: