ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Σε θερμό κλίμα η συνάντηση Γαβρόγλου - Ιερώνυμου στο υπουργείο Παιδείας


Σε εγκάρδια ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου.
Μετά τη συνάντηση ο υπουργός δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στο υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων τον μακαριότατο, ο οποίος ανταπέδωσε την επίσκεψη που είχα κάνει στην έδρα της Αρχιεπισκοπής. Τον ενημέρωσα για το εξαιρετικά ενδιαφέρον ταξίδι που είχα με τον πρωθυπουργό στη Θράκη και ανταλλάξαμε απόψεις για πολλά πράγματα».
«Όσο γνωρίζω τον μακαριότατο- και ελπίζω να είναι αμοιβαία τα αισθήματα- καταλαβαίνω ότι είναι ένας άνθρωπος με πλούσια εμπειρία και ιδέες πολύ ενδιαφέρουσες για ένα σύνολο θεμάτων. Επειδή ξέρω ότι θα με ρωτήσετε για τα Θρησκευτικά, θα σας πω ότι δεν τα συζητήσαμε στη σημερινή συνάντηση. Τα συζητήσαμε την περασμένη φορά, είναι τα συμφωνηθέντα και δεν θα λέμε τα ίδια κάθε φορά. Έχουμε πολλά άλλα πράγματα να συζητήσουμε με τον μακαριότατο. Τον ευχαριστώ και πάλι», πρόσθεσε ο κ. Γαβρόγλου.
Απαντώντας ο αρχιεπίσκοπος σημείωσε: «Θέλω και εγώ να εκφράσω την ιδιαίτερη χαρά μου. Διότι ήταν επιθυμία μου να έρθω και όχι μόνο εθιμοτυπικά. Ήθελα να έρθω σήμερα στο υπουργείο και να ανταποδώσω τη χαρά της επισκέψεως, όπως και να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω σε ορισμένα θέματα, όπως είναι φυσικό. Πολύ ωραία είπε ο κύριος υπουργός ότι αυτά που είπαμε έχουν πάρει τον δρόμο τους, προχωρούν και σιγά σιγά υλοποιούνται. Ενημερώθηκα, επίσης, για την περιοδεία και τις επισκέψεις που είχε ο υπουργός στις άλλες μητροπόλεις. Αλλά δόθηκε η ευκαιρία να δούμε και άλλα θέματα που θα αντιμετωπίσουμε στη συνέχεια. Για όλα αυτά θα ήθελα να επαναλάβω κύριε υπουργέ αυτό που είπα, με μία πρόταση: Έχουμε να κάνουμε όχι μόνο πολλά πράγματα αλλά και καλά πράγματα».

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: