ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

kozan.gr: Έβαλε «πλώρη» για υποψήφιος Περιφερειάρχης, στη Δ. Μακεδονία, ο Μάκης Ιωσηφίδης;

Τέτοιες πρακτικές και μεθόδους, ο Μητσοτάκης τις απεχθάνεται. Οι υποψήφιοι βουλευτές και περιφερειάρχες, θα αναδειχθούν μέσα από διαφανείς διαδικασίες...
Καληνύχτα σας!

kozan.gr
Οι ιδιαίτερα φιλικές του σχέσεις, τόσο με τον Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και με τον Αντιπρόεδρο του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη, σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον του για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, φέρνουν τον Μάκη Ιωσηφίδη, πρώην δήμαρχο Αμυνταίου, ως ένα από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, σε περιφερειακό επίπεδο. Άλλωστε, όπως ο ίδιος είχε πει, τον περασμένο Μάιο, όταν παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου: «Ο κύκλος μου στον πρώτο βαθμό της Τοπικής αυτοδιοίκησης έχει κλείσει«, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της ενασχόλησής του στο δεύτερο βαθμό. 
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του ως Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, στις επόμενες εκλογές, φέρεται να συζητήθηκε και με τον Αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη, που βρέθηκε στo Αμύνταιο για τις γιορτές των Χριστουγέννων, με τον τελευταίο να δηλώνει τη στήριξή του στην κατεύθυνση αυτή, ενώ αντίστοιχη φέρεται να είναι και η στήριξη, στο πρόσωπό του, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σε κάθε περίπτωση, ο πρώην δήμαρχος Αμυνταίου, φέρεται να έχει εκδηλώσει, σε κεντρικό – κομματικό – επίπεδο, το ενδιαφέρον του για τα αυτοδιοικητικά δρώμενα στην Περιφέρεια κι αν, εν τέλει, λάβει το «πράσινο» φως, τότε, όπως όλα δείχνουν, θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: