ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ! 42 χρόνια μετά...Δεν πάει άλλο!

...ζούμε μες στην τυραννία, στο σκοτάδι το πηχτό
Κι εσύ λαέ βασανισμένε, μην ξεχνάς τον Ωρωπό.
Μίκης Θεοδωράκης


Σήμερα, 42 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, η νέα γενιά της πατρίδας μας βρίσκεται σε ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. Οι κυβερνήσεις διαχειρίστηκαν και διαχειρίζονται άθλια το χθες και το σήμερα και διακυβεύουν το αύριο. Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ. Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ. Και το χειρότερο; ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Σήμερα, το κυρίαρχο σύνθημα του Πολυτεχνείου "ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ. Οι νέοι, όμως, πρωτοπόροι στους αγώνες για τα δικαιώματά τους στη μόρφωση, στην εργασία, στην πρόοδο, στην ειρήνη και στον πολιτισμό, ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις, ενωμένοι, θα πρέπει να είναι έτοιμοι για νέους αγώνες και θυσίες.
Φτάνει! Ως εδώ και μη παρέκει! Δεν πάει άλλο! Η μέση ελληνική οικογένεια υποφέρει και κάποια στιγμή όλοι μας θα πρέπει να αντιδράσουμε. Ήρθε η ώρα της ατομικής και της συλλογικής μας ευθύνης. Ας το λάβουν σοβαρά υπόψη όλοι αυτοί που διαχειρίζονται την καθημερινότητά μας και οι οποίοι μας κυβερνούν καταστρέφοντας τη χώρα, ενώ μας υποσχέθηκαν πως θα "καταστρέψουν" τα μνημόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: