ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Τα είπαν μεταξύ τυρού και αχλαδιού!

Τακτικές και συνήθειες καπιταλιστών!
Γεύμα στην Τράπεζα! Ωραία ιδέα..Να καθιερώσουμε και εμείς στα σχολεία μας γεύματα εργασίας, όταν μας επισκέπτεται ο σχολικός σύμβουλος ή ο Διευθυντής εκπαίδευσης. In καταστάσεις!

Στον απόηχο της επιτυχούς ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, ο Αλέξης Τσίπρας συνέφαγε χθες με το Γιάννη Στουρνάρα.
Το γεύμα εργασίας πραγματοποιήθηκε στην Τράπεζα της Ελλάδος και σε αυτό παρακάθισε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης. Ο πρωθυπουργός και ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος συζήτησαν για την επιτυχημένη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και πως μπορούν να συμβάλλουν από εδώ και στο εξής οι τράπεζες στην ανάπτυξη της οικονομίας.

Σκληρή κριτική κατά Τσίπρα, Στουρνάρα, Δραγασάκη και Φλαμπουράρη με ειρωνικά σχόλια από την πρώην πρόεδρο της Βουλής.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:
«Ο υπογράψας τον άκυρο συμβιβασμό με Siemens Γ. Στουρνάρας, Διοικητής ΤτΕ, τραπέζωσε σήμερα τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αντιπρόεδρο Γιάννη Δραγασάκη.
Προφανώς για να τους ευχαριστήσει που τον αφήνουν στο απυρόβλητο για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει σε βάρος του Δημοσίου συμφέροντος.
Και, βέβαια, για να τους επαινέσει για την πιστή εφαρμογή του πιο σκληρού Μνημονίου, τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και την ανακεφαλαιοποίηση.
Στο επόμενο γεύμα, να προσκαλέσει και τον Αλ. Φλαμπουράρη, να συζητήσουν πώς την ώρα που η κοινωνία αφαιμάσσεται, το φαγοπότι συνεχίζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: