ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Πραγματοποίηση Ενδοσχολικής Επιμορφωτικής Συνάντησης

Ανήμερα της εορτής της Αγίας Αικατερίνης, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού, πραγματοποιήθηκε δίωρη προγραμματισμένη ενδοσχολική επιμορφωτική συνάντηση με θέμα: "Προσεγγίζοντας την τέχνη της επικοινωνίας".
Η ψυχολόγος Νικολέτα Βόλτση
Εισηγήτρια ήταν η ψυχολόγος Νικολέτα Βόλτση με συντονιστή το Σχολικό Σύμβουλο της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Καστοριάς, Χρήστο Παστελά, οποίος στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του προετοίμασε και οργάνωσε τη συνάντηση.  
Ο οργανωτής και συντονιστής  της επιμορφωτικής  συνάντησης Σχολικός Σύμβουλος, Χρήστος Παστελάς
Στην επιμόρφωση εκτός των εκπαιδευτικών του 4ου Δημοτικού, συμμετείχαν και οι συνάδελφοι του 2ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού.  
 Ξεκινήσαμε με "παιχνίδι" γνωριμίας, συστήνοντας ο καθένας τον εαυτό του στους άλλους...

Παίζοντας μάθαμε  τι είναι επικοινωνία! "Πιαστήκαμε" αδιάβαστοι!


Η ανάπτυξη του θέματος κέντρισε το ενδιαφέρον των συναδέλφων, αφού με προσήλωση παρακολουθούσαν την εισηγήτρια



Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, Γεώργιος Μασλάρης, ο οποίος συμμετείχε ενεργά  στις δραστηριότητες  της δίωρης επιμόρφωσης. 
Το θέμα ήταν ενδιαφέρον και σε σχέση με την "έκτασή" του και τη διάθεση για συμμετοχή που εκδήλωσαν οι εκπαιδευτικοί, ο χρόνος που δόθηκε στην εισηγήτρια δεν ήταν επαρκής. Η ώρα εξάλλου ήταν "περασμένη", τα στομάχια διαμαρτύρονταν και τα εδέσματα που ετοίμασαν οι οικοδεσπότες τιμήθηκαν δεόντως... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: