ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΥΣΠΕ


Σας ενημερώνω ότι την Τετάρτη 2-12-15 θα συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1. «Συζήτηση επί αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.»
2. «Εξέταση θεμάτων επί των αποσπάσεων εκπαιδευτικών από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ (ανακλήσεις, τροποποιήσεις και νέες εκπρόθεσμες κατά προτεραιότητα αιτήσεις) και λοιπών αποσπάσεων, και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.»
3. «Εξέταση αίτησης ανάκλησης μετάταξης διοικητικού υπαλλήλου και επαναφορά του σε θέση εκπαιδευτικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.»
4. «Εξέταση θεμάτων επί των μετατάξεων εκπαιδευτικών από την Δ.Ε. στην Π.Ε. (νέες αιτήσεις, ανακλήσεις και τροποποιήσεις μετατάξεων) και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.»
5. «Συζήτηση επί μετατάξεων εκπαιδευτικών Π.Ε. σε διοικητικές θέσεις και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.»
Πάντα στη διάθεσή σας
Βασίλειος Παληγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: