ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Καταβάλλεται σήμερα το επίδομα θέρμανσης για την περυσινή περίοδο. Για φέτος... έχει ο Θεός!

Κυβερνητικό έργο:Παντού καθυστερήσεις, αναβολές και πειραματισμοί

Όσοι προμηθεύτηκαν πετρέλαιο θέρμανσης μέχρι και τις 2 Απριλίου 2015 και είναι δικαιούχοι επιδόματος, θα δουν σήμερα και μετά από 8 μήνες! να μπαίνουν χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.
Τα παραπάνω διαβεβαίωσε πριν από λίγο η Γ.Γ. εσόδων μέσω πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής.   
Εν αναμονή της νέας εγκυκλίου
Όσον αφορά το φετινό επίδομα, η υπουργική απόφαση είναι έτοιμη, όπως λένε στο υπουργείο οικονομικών. Εδώ και έναν μήνα η κυβέρνηση - για πολλοστή φορά - αυτοσχεδιάζει, αναβάλλει και καθυστερεί τη σχετική εγκύκλιο, που θα "πετάξει" έξω χιλιάδες δικαιούχους με βάση τα περυσινά κριτήρια.
Μία ακόμη μεταρρύθμιση της κυβέρνησης! Εύγε, κ. πρωθυπουργέ!
Η κυβέρνηση με τα "απίστευτα" μέτρα λιτότητας φαίνεται να μην νοιάζεται για τους Έλληνες, όμως υπάρχει και ο Πανάγαθος, αφού  ο Νοέμβρης "κυλά" ανοιξιάτικος έως καλοκαιρινός, γλιτώνοντας τα νοικοκυριά, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, αρκετά ευρώ για θέρμανση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: