ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

Αγαπητέ, Πάνο, όπως έστρωσες έτσι θα κοιμηθείς...

Τα καταστατικά των κομμάτων ισχύουν ή κάνουν ό,τι θέλουν οι αρχηγοί;

Ούτε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος παρέδωσε την έδρα του όταν διαγράφηκε από τη ΝΔ, ανέφερε ο διαγραφείς βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος.
«Εδώ ισχύει το δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτησες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολόπουλος μιλώντας στο Βήμα FM. Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής επανέλαβε ότι την έδρα του την έδωσαν οι πολίτες και όχι ο κ. Καμμένος, με τον οποίο όπως είπε δεν είχε καμία επικοινωνία χθες.
«Εγώ έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Δεν έχω λόγο να παραδώσω την έδρα μου. Την έδρα τη δίνουν οι πολίτες».
«Παραμένω στη βουλή ως τρίτος και ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος που θα δίνω τη συγκατάθεσή μου σε οτιδήποτε καλό», πρόσθεσε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Τέλος, αναφερόμενος στο νόμο για τους πλειστηριασμούς είπε ότι σε σύντομο διάστημα θα καταλάβουμε όλοι και πολλοί περισσότερο οι δανειολήπτες τι σημαίνει «συνεργάσιμος» με τις τράπεζες. Με συνοπτικές διαδικασίες, υποστήριξε, άνθρωποι με κόκκινα δάνεια που δεν θα συνεργάζονται με τα πιστωτικά ιδρύματα θα χάσουν τα σπίτια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: