ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

Και ασουλούπωτοι... αλλά και ανιστόρητοι!

Από την υποδοχή του προέδρου της Γαλλίας. 
Ο πρόεδρος Βουλής με τους υπουργούς παιδείας και οικονομικών ασιδέρωτοι και ατημέλητοι ! Ο Βούτσης, σκέπασε τα λερωμένα παπούτσια του κάτω από το κόκκινο χαλί! 

Θλιβερή εικόνα! Φρικάρισε ο Γάλλος πρόεδρος και όλος ο πλανήτης τόσο από τις στυλιστικές τους επιλογές όσο και από τη χθεσινοβραδινή άρνηση από τον υπουργό παιδείας της Γενοκτονίας των Ποντίων!!

Η εθνική τους μνήμη "τσαλακωμένη" σαν τα ρούχα τους...
Για μία ακόμη φορά θα επαναλάβω ότι για όσα συμβαίνουν καθημερινά στην Ελλάδα και για όσα συμβούν από εδώ και πέρα, αποκλειστικά υπεύθυνος είναι μόνο ο "κυρίαρχος" λαός και ουδείς άλλος. Ο λαός γνωρίζει πια τον Φίλη, τον Φλαμπουράρη, τον Κατρούγκαλο και τ' άλλα τα παιδιά, επομένως δεν είναι άμοιρος των ευθυνών του, αφού αποτελεί μέρος της πολιτικής.
Δεν είμαι ποντιακής καταγωγής, αλλά ως Έλληνας δάσκαλος θίγομαι από τις προσβολές κατά της ιστορίας και από τον κυνικό και μεθοδικό τρόπο με τον οποίο  αυτές συντελούνται.
Εκπληκτικά τραγούδια με συμβολικούς στίχους

Καληνύχτα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: