ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

Δειγματική διδασκαλία "εν πίστη" και "εν σιγή"


Σήμερα Δευτέρα 23  Νοεμβρίου,  μαθητές  του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού, επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής. Η προγραμματισμένη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με σκοπό την παρακολούθηση της πρώτης Υποδειγματικής Θείας Λειτουργίας, ώστε να αποτυπωθούν στους μαθητές εμπειρίες και παραστάσεις για την πληρέστερη κατανόησή της.
Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία ο πατήρ Λεωνίδας, με μεστό αφηγηματικό λόγο "κέρδισε" το ενδιαφέρον των παιδιών, αναφερόμενος όχι μόνο στην ιστορία του Ναού, αλλά και στην κοινωνική προσφορά του.
Περιχαρής νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω, ως Διευθυντής του σχολείου, τον εφημέριο του Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής, πατέρα Λεωνίδα, καθότι, στο πλαίσιο της βιωματικής μεθόδου διδασκαλίας και γνώσης, προσφέρθηκε στους μαθητές μας, απλόχερα και με πατρική στοργή.
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
Δάσκαλος
Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: