ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Όλα θα συζητηθούν στον εθνικό διάλογο;

κ. υπουργέ, η επιλογή στελεχών πότε θα γίνει, πριν από τον εθνικό διάλογο;
31 χρόνια ακούω εθνικό διάλογο, αλλά ο εκάστοτε υπουργός ενεργεί κατά το δοκούν...
esos.gr
Η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών των σχολικών μονάδων, το ωράριο των εκπαιδευτικών και η αναλογία μαθητών ανά τάξη είναι αντικείμενα που θα εξετάσει στο δικό της επίπεδο και στο δικό της χρόνο η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων που μαζί με τον ΟΟΣΑ θα συγκροτηθεί. Άρα δεν θα αποφύγουμε τον διάλογο για όλα αυτά τα θέματα. Θα γίνει διάλογος και θα προσέλθουμε όλοι μας τις θέσεις μας.

Την απάντηση αυτή έδωσε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, σε ερωτήσεις που απηύθυνε το esos στη σημερινή συνέντευξη τύπου.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: («esos.gr»): Κύριε Υπουργέ θέλω να μας πείτε εάν στο διάλογο θα συμπεριληφθεί ένα σημείο του Μνημονίου που ψηφίστηκε το καλοκαίρι, που αφορά την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών των σχολικών μονάδων, το ωράριο, την αναλογία μαθητών ανά τάξη. Αυτά τα βασικά του Μνημονίου που ψηφίστηκαν μέσα στο καλοκαίρι, αν θα συμπεριληφθούν στο διάλογο.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Σε σχέση με τα ζητήματα του διαλόγου όλα θα συζητηθούν.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: («esos.gr»): Τα συγκεκριμένα;

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Επαναλαμβάνω: όλα. Δεν κάνουμε εμείς επιλογή των θεμάτων αυτών, δεν τα ιεραρχούμε ως τα πρωτεύοντα, όλα θα συζητηθούν. Είναι προφανές ότι υπάρχει ανάγκη συζήτησης για να βρούμε λύσεις όπου εκκρεμούν αυτές οι λύσεις.

Τα ζητήματα που αναφέρατε είναι και αντικείμενο που θα εξετάσει στο δικό της επίπεδο και στο δικό της χρόνο η Επιτροπή των εμπειρογνωμόνων που μαζί με τον ΟΟΣΑ θα συγκροτηθεί. Άρα δεν θα αποφύγουμε τον διάλογο για όλα τα θέματα, αν με ρωτάτε αυτό το πράγμα. Θα γίνει διάλογος και θα προσέλθουμε όλοι μας τις θέσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: