ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Και λίγα... του είπες, κ. Βενιζέλο. Θα ακούει και θα βλέπει Βενιζέλο, φεύγοντας χιλιόμετρα μακριά!

 Για τις "καρέκλες", κάποιοι απίθανοι, χωρίς ιδεολογία και με απίστευτη αναίδεια, αλλάζουν τα κόμματα σαν τα πουκάμισα! Και αυτό... απαιτεί ικανότητα. 
Στη δημοκρατία, όμως,  η ευθύνη ανήκει στο Λαό...

Αθήνα
Έντονη αντιπαράθεση με βαρύτατους λεκτικούς χαρακτηρισμούς σημειώθηκε ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Αφορμή ήταν η συζήτηση για την αντικατάσταση του Σταύρου Σταυρόπουλου από τον ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ. Αναστάσιο Αναστασάκο στη θέση του διευθυντή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το κλίμα πυροδοτήθηκε, όταν ο κ. Τόσκας σε ερώτηση του κ. Βενιζέλου για το αν γνωρίζει σε ποια υπηρεσία θα μετατεθεί ο κ. Σταυρόπουλος, απάντησε αρνητικά.

«Ήρθατε εδώ και αναφέρεστε με υπαινιγμούς κατά του κ. Σταυρόπουλου, αλλά δηλώνετε άγνοια για την υπηρεσιακή του διαδρομή. Θα έπρεπε να ξέρετε» είπε ο κ. Βενιζέλος.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:
  • Νίκος Τόσκας: «Δεν έχω υποχρέωση να ξέρω και δεν σας καταλαβαίνω...».
  • Ευάγγελος Βενιζέλος: «Γνωριζόμαστε πολύ καλά. Σας ξέρω από παλιά πολύ καλά...».
  • Ν. Τόσκας: «Και εγώ σας ξέρω πολύ περισσότερο από ό,τι νομίζετε...».
  • Ευ. Βενιζέλος: «Εγώ σας γνώριζα ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έξω από την πόρτα του κ. Μπεγλίτη και τώρα με την υπουργοποίηση ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε ως διευθυντής του κ. Μπεγλίτη ξέρατε που θα πάει ο κάθε αξιωματικός και σήμερα δεν γνωρίζετε την υπηρεσιακή διαδρομή του κ. Σταυρόπουλου;».
  • Ν. Τόσκας: «Δεν γνωρίζω, θα ήταν παράβαση καθήκοντος. Εγώ δεν ξέρω ούτε από στικάκια ούτε από υποβρύχια...».
  • Ευ. Βενιζέλος: «Είστε θρασύς, πολιτικά ανήθικος και λόγω της τυχοδιωκτικής σας διαδρομής που ακολουθήσατε. Υποδύεστε τον δήθεν θεσμικό ενώ παρεμβαίνετε αντιθεσμικά και όπου σας συμφέρει λέτε 'δεν ξέρω'».
Στο σημείο αυτό η πρόεδρος της Επιτροπής Τασία Χριστοδουλοπούλου προσπάθησε να δώσει τέλος στην αντιπαράθεση λύνοντας την συνεδρίαση.
«Καμία αλητεία πολιτική δεν τελειώνει εδώ. Καταψηφίζω την πρόταση για τον κ. Αναστασάκο γιατί λειτουργείτε με τρόπο θεσμικά αναξιόπιστο» κατέληξε ο κ. Βενιζέλος.

Ο κ. Τόσκας ενεπλάκη σε έντονες αντιπαραθέσεις και με βουλευτές της αντιπολίτευσης που έκαναν λόγο για αιφνιδιαστική, περίεργη και ύποπτη αντικατάσταση του κ. Σταυρόπουλου, συνδέοντας την απόφαση με το γεγονός ότι είναι σε εξέλιξη η δικαστική διερεύνηση για τις καταγγελίες που έχει κάνει ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης.

«Η επιλογή του ταξίαρχου Αναστασίου Αναστασάκου για τη θέση του Διευθυντή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είχε σχέση με την αποτελεσματικότητα, και ο χρόνος που έγινε είχε σχέση με την προώθηση της δουλειάς μας. Είναι λάθος να συσχετίζουμε το τι γράφουν τα ΜΜΕ με την πραγματικότητα προτού διαπιστώσουμε τι ισχύει. Προτείνεται ο κ. Αναστασάκος γιατί συγκεντρώνει σε απόλυτο βαθμό τα απαραίτητα προσόντα για αναβάθμιση της Υπηρεσίας» αντέτεινε ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: