ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών

Παληγιάννης Βασίλειος             Αθήνα, 2/7/2017
Αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε. 
Τηλ. 6974750409 
Fax: 2103442287 
e-mail: paligiannis@hotmail.gr  
Αποσπάσεις εκπαιδευτικών 
5, 6, 7 Ιουλίου οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ 

Το ΚΥΣΠΕ θα συνεδριάσει 5, 6, 7/7/2017 για να εξετάσει τις αιτήσεις απόσπασης εκπαιδευτικών ΠΕ από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ καθώς και σε ΚΕΔΔΥ και ειδική αγωγή. 
Με βάση τα στοιχεία των υπηρεσιών έχουν υποβληθεί 4.000 αιτήσεις απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ. 
Όλοι αυτοί οι συνάδελφοί μας ζουν με την αγωνία και την ελπίδα της ικανοποίησης των αιτήσεών τους ώστε να βρεθούν κοντά στις οικογένειές τους. 
Η εξάντληση κάθε δυνατότητας ικανοποίησης απόσπασής τους είναι υποχρέωση της πολιτείας. Οι εκπαιδευτικοί δεν είναι αριθμοί, είναι άνθρωποι με προβλήματα κι οικογενειακές υποχρεώσεις. 
Γι΄ αυτό κι οι αποσπάσεις πρέπει να πραγματοποιούνται εγκαίρως ώστε να δίνεται η δυνατότητα του προγραμματισμού της προσωπικής κι οικογενειακής ζωής του κάθε εκπαιδευτικού αλλά και καλύτερου προγραμματισμού λειτουργίας των σχολείων. 
Τονίζω δε πως οι αποσπάσεις δεν εξυπηρετούν μόνο τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς αλλά κυρίως την απρόσκοπτη λειτουργία του εκπαιδευτικού μας συστήματος. 
Ελπίζω δε πως δε θα συνεχιστεί το «παιχνίδι» με τα κενά και οι αποσπάσεις θα γίνουν με βάση τα πραγματικά λειτουργικά κενά που τα ΠΥΣΠΕ έχουν καταγράψει. 
Πάντα στη διάθεσή σας 
Παληγιάννης Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια: