ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Συναυλία αλληλεγγύης στο Καλλιμάρμαρο


Η μεγάλη συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ με τον ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ
(και μια ντουζίνα άλλους τραγουδιστάδες)
ΖΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

συμμετέχουν αλφαβητικά:

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ 

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ

ΒΙΟΛΕΤΑ ΙΚΑΡΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ

ΠΑΝΟΣ ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΕΜΗ

ΜΕΛΙΝΑ ΤΑΝΑΓΡΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ 
και
Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού
Χορωδία Graduarti (Απόφοιτοι Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων
Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ που χρόνια τώρα προσφέρει βοήθεια με τις κινητοποιήσεις του, καλεί φέτος τον Διονύση Σαββόπουλο να ηγηθεί του μεγαλύτερου μουσικού γεγονότος του καλοκαιριού με στόχο την συγκέντρωση τροφίμων. Με ένα συμβολικό εισιτήριο ολίγων ευρώ για αγορά τροφίμων, μας δίνεται η δυνατότητα να ζήσουμε μια πραγματικά μεγάλη συναυλία και ταυτοχρόνως να συμμετάσχουμε στην ευγενική προσπάθεια του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος θα μας παρουσιάσει στο Καλλιμάρμαρο έναν γαλαξία από φωνές και τραγούδια, σε μια νύχτα σαν κι αυτές που μας χαρίζει πάνω από 50 χρόνια τώρα.

«Του Νιόνιου οι κοινότητες φτιάχνουν άλλους γαλαξίες».
Ξεκίνησε το ταξίδι του με ένα φορτηγό το 1963 από την Θεσσαλονίκη και συνεχίζει ανακαλύπτοντας καινούριους δρόμους, φωτίζοντας τόπους που κανείς δεν είχε δει, χτίζοντας μια μουσική πόλη δική του. Εφευρέτης της σχολής των Ελλήνων τραγουδοποιών, παρουσιαστής και παραγωγός παλιών και νέων τραγουδιστών, συνθετών και συγκροτημάτων.
Με πολλούς από αυτούς, «καλύτερους απ΄αυτόν» όπως λέει ο ίδιος, θα συναντηθεί στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο την Τετάρτη 12 Ιουλίου για να τραγουδήσουν τραγούδια δικά του όπως και άλλων, πχ. του Τσιτσάνη, του Σουγιούλ, του Ζαμπέτα… Τραγούδια γενικής συγκινήσεως, δημοτικά, ρεμπέτικα, ελαφρά κ.α., από πολλές μεγάλες φωνές της Ελλάδας, που με την ίδια ζέση και ευαισθησία έδωσαν αφιλοκερδώς τον παρόν στην πρόσκληση αυτή. Γιατί ζει και θα ζη το ελληνικό τραγούδι.

Η προσδοκία όλων μας για τη συναυλία αυτή, είναι με όχημα τον πολιτισμό μας και μέσα από την καλλιτεχνική κατάθεση, να συγκεντρωθούν με τη βοήθεια των χιλιάδων ή των δεκάδων χιλιάδων θεατών που ευελπιστώντας αναμένουμε, τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Θα είμαστε εκεί όλοι μαζί.

Γιατί ΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ και γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων: 

Κερκίδες 6 ευρώ προσφορά για τρόφιμα
Ζώνη Ορθίων Αρένας μπροστά στη σκηνή : ενιαία τιμή: 12 ευρώ προσφορά για τρόφιμα
Ταμείο:
8 ευρώ τρόφιμα
Παράταση λειτουργίας metro και τραμ ως τη 01.00 π.μ. προς διευκόλυνση όσων έρθουν στη συναυλία.
Παραγωγή: Well

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Απαγορεύεται το κάπνισμα, η κατανάλωση ποτών και εδεσμάτων στο χώρο του Σταδίου
Η είσοδος σε άτομα κάτω των δεκατεσσάρων ετών επιτρέπεται μόνο με συνοδό οι οποίοι και αναλαμβάνουν κάθε ευθύνη σε σχέση με το ανήλικο. Παιδιά έως 3 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο, αρκεί να μην καταλαμβάνουν θέση.
ΑΜεΑ
Τιμή εισιτηρίου για την Αρένα 6€ (ισχύει και για έναν συνοδό).
Είσοδος στον αγωνιστικό χώρο (Αρένα-Ορθίων) από την κεντρική πύλη του Σταδίου στην οποία υπάρχει ράμπα πρόσβασης για αναπηρικά αμαξίδια.
Τα άτομα με αναπηρία που δεν είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία θα επιδεικνύουν στο chek in για να επιτρέπεται η είσοδος τους με το μειωμένο εισιτήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: